„Žalgirio“ Garbės klubas inicijuoja judėjimą: „Negrąžinu bilieto, kad „Žalgiris“ grįžtų stipresnis“

2020-04-22 14:32
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Nors aistros krepšinio arenose nevyksta jau daugiau nei mėnesį, Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai pradeda judėjimą palaikyti komandą už aikštelės ribų. Kauno „Žalgiriui“ paskelbus, kad pradedami grąžinti pinigai už įsigytus bilietus į Eurolygos rungtynes, Klubo nariai vienija visus sirgalius judėjimui – „Negrąžinu bilieto, kad „Žalgiris“ grįžtų stipresnis“.

„Suprantame sudėtingą „Žalgirio“ situaciją. Klubas didžiąją dalį pajamų surenka iš ištikimų sirgalių, kurie perka bilietus. Šioje situacijoje ne tik kad nevyksta rungtynės ir visiškai nėra aišku, kada jos vėl vyks pilnoje arenoje, bet ir klubas yra pasiryžęs grąžinti pinigus už jau nusipirktus bilietus. O, kaip visi sekame spaudoje, žaidėjams atlyginimus reikės mokėti bet kuriuo atveju.

Norime sutelkti visus „Žalgirį“ mylinčius sirgalius, kurie padėti mūsų mylimai komandai ir palikti pinigus už bilietus komandai, jei tik tą leidžia jų finansinės galimybės. Taip bent kažkiek prisidėsime, kad mūsų komanda išgyventų ne tik iki šio sezono pabaigos, bet ir pradžiugintų mus geromis emocijomis ir kitą sezoną“, – sakė vienas akcijos iniciatorių ir vienas pirmųjų Garbės Klubo narių Darius Kalinauskas.

„Žalgirio“ Garbės Klubo narių akcija startavo netrukus po to, kai Kauno „Žalgiris“ pranešė, kad tikimybė, jog šio sezono Eurolygos namų rungtynės vyktų pilnoje arenoje – ypatingai maža, todėl buvo pradėtas bilietų gražinimas už likusias trejas Eurolygos rungtynes, į kurias bilietai jau buvo išparduoti.

Dar vis yra tikimybė, kad Eurolygos sezonas būtų užbaigtas ir Kaune. Jei visgi taip neįvyktų arba būtų žaidžiama be žiūrovų, atsivertų galimybė abonementų savininkams prašyti kompensacijos už neįvykusias rungtynes. Ir tuo atveju „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai yra pasiruošę toliau skatinti „Žalgirio“ sirgalius vienytis bendram tikslui – kad „Žalgiris“ grįžtų stipresnis ir suteiktų laimės per nepamirštamas emocijas.

Prisidėti prie iniciatyvos galima ne tik nesikreipiant dėl bilietų grąžinimo, bet ir solidarizuojantis bei dalinantis Klubo judėjimo žinute ar „Facebook“ rėmelį užsidedant ant savo profilio nuotraukos.

O norintiems prie „Žalgirio“ finansinio palaikymo prisidėti dar daugiau – „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai siūlo prisijungti į jų narių gretas.

Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubas – tai garbės klubas, vienijantis visus Kauno „Žalgirio“ gerbėjus, kuriems rūpi Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos sėkmė, veikla, sprendimai, būsimos pergalės. Klubas apjungia gerbėjus, kuriems „Žalgiris“ – kur kas daugiau nei komanda. „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai be to, kad atlieka svarbų vaidmenį – prisideda prie komandos biudžeto formavimo, patiria daugybę įspūdžių ir smagių akimirkų.



Komentarai:

Yep
O nukvakusius trolius - i komposta :)
2020-04-24
-5
Atsakyti
realus tesinys
Islaikom kito sezono abonementus, bet nei i vienas runtynes nenueinam. Uztat isliekam smulkiausiais remejais, kurie kartu sudejus sudaro nemaza biudzeto dali
2020-04-24
-4
Atsakyti
Fanas
Arba kitaip - "Žalgiris inicijuoja judėjimą - davai neprašyk, kad atiduočiau skolą, seneliūzai." Nu come on, tikrai neskanus šitas žingsnis. Aš suprantu, kad pajamų gal kažkiek ir neteks Žalgiris dėl šito, bet nu jau tikrai nebankrutuos ir baisiai nenubiednės. Ką geriau su tais pinigais padaryt - užsisakyt maisto į namus iš savo mėgstamiausio restorano - vat jiems tikrai atėjo sunkūs laikai.
2020-04-23
-11
Atsakyti
T
cia irodimos ant kiek zmones nukvake. butu daug graziau grazintis pinigus ir atiduoti vaiku namams arba sunkiai gyvenancioms seimoms.
2020-04-23
-5
Atsakyti
O as
tai uzpildziau prasyma atgauti babkes uz 4 bilietus i bayerna. labai norejau nueiti, be to sold out\'as. bet ka jau - 60 eur tikrai rasiu kur panaidot
2020-04-22
+4
Atsakyti
Zalgiris
negrazinam bilietu taip Klubui parodant Meile istikimybe kad nesakytumet kad perka pigesnius zaidejus Kaip Vasturia kad ir koks butu Biudzetas
2020-04-22
Atsakyti
Aha
Palyginus balsavimo rezultatus su cia parasytais komentarais, galima padaryt tik viena isvada - rytfaniai ir siaip Zalgirio hateriai surado dar viena proga papilt purvo. Never mind, haters gonna hate.
2020-04-22
+2
Atsakyti
uz zalgiri
cia kalba tie kas raga zaidejams nori stumt.. butu juokinga jei nebutu graudu
2020-04-22
+9
Atsakyti
suolas
2020-04-22
+4
Atsakyti
mod123
Kas kaip nori, tas taip tegul ir daro... Agituoti, už ar prieš, ar irodinet kazka kam geriau skirt pinigus atrodo kvailai, zmoniu pinigai, patys ir nuspres ka su jais daryt.
2020-04-22
+14
Atsakyti
Dakak
Negražink bilieto - pagelbėk Jankūno žmonai parfūmo nusipirkti :)))
2020-04-22
-1
Atsakyti
Pataisykit jei klystu, bet
Jei gerai pamenu, tai Miklovas yra sakęs, kad 25% Žalgirio klubo teisiškai priklauso Žalgirio Garbės klubui. Žalgirio Garbės klubui vadovauja Motiejūnas, kuriam priklauso dar 50% viso Žalgirio klubo. Tai čia paanalizavus tai labai negražiai atrodo. Esu Žalgirio fanas, bet manau čia bus dvigubi standartai, ir jau nepirma sykį, žiūrint obektyviai. Kai Žalgirio organizacija taip padaro, viskas ir liks plius minus komentaruose, ir niekas nieko neeskaluos. O jei būtų Rytas šioj vietoj, ir tokioj situacijoj kur Rytas, kaip ir Žalgiris, gauna visas pajamas iš bilietų į savo kišenę, tai jau būtų didžiausias skandalas. O Rytas tikrai gražiai dirba viruso laikotarpiu, prisideda prie miesto inicijuojamų pagalbų nukentėjusiems, ir panašiai. Labai purvinai Žalgiriukas čia, fui..
2020-04-22
-3
Atsakyti
Anonimas
Dar geresne akcija butu,nesusigrazinu pinigu ir dar primoku
2020-04-22
-7
Atsakyti
Jonas
graziai 15000 avinu banda durina ir melzia per visus galus. tegul dar Auku dezute pastato zalmarges naslaiciam prie zalgirio arenos. ar gal bulviu atvezt Motiejams , Isterikui Saruneliui kad badu nenumirtu...sunkus jiem laikai...baisu...
2020-04-22
+4
Atsakyti
Klajoklis
Galite negrazinti patys, perduokite juos, pvz, gyvunu prieglaudai. Tegul tie Zmones nuspres kas svarbiau ir kaip pasielgti geriau!
2020-04-22
-4
Atsakyti
djgaffer
Teigiamai vertinu šitą iniciatyvą.Žalgiris patirs nuostolių,bet neatsiimant fanams pinigų už bilietus,bent kažkiek tie nuostoliai mažesni bus.Galima tik pasikartoti,kad suprasti reikia tuos,kurie nuspręs atsiimti,nes jiems šiuo metu tų pinigų reikia.O neatsiėmę tik dar labiau parodys savo ištikimybę klubui.
2020-04-22
Atsakyti
alio
Atsimenat kai Motiejunas yra pasakes,Lietuviai visados zalgiri gaus daugiausia,nes jie Lietuviai,o legionieriai ce turi atvaziuoti ir irodyti savo verte kad pasikeltu kaina ir varytu i grandus....tai manau nenustebciau jei visokie jankunai,milakniai ir t.t. nej cento jiems nesumazins algu,o pirks kokius papigiai legionierius ir reikalaus is ju kad tie legionieriai temptu komanda..ie ant galo kaltins legionierius del prastu rezultatu o ne Lietuvius gaunancius daugiausia
2020-04-22
+1
Atsakyti
Zalgiris
galetu zalgiris pats paskelbt,jog tiems,kad nedisigrazina euru,mylima komanda padovanos suvenyru kaip pvz veido kaukes,raktu pakabukai,atidarytuvai ir pan.Tokiu niekalu savikaina yra juokinga,bet pats zalgiris kazka duotu atgal fanams bent. O siaip as uzpildziau forma pinigu grazinimui,bet skirsiu zalgiriui 1,2 proc deklaruojant pajamas.finansiskai toks budas zalgiriui atnes daugiau euru nei tie 40 eur,kuriuos susigrazinau.Skirti 1,2 proc skatinu ir kitus,o ne uzsiiminet smelio dezes lygio akcijomis
2020-04-22
-8
Atsakyti
Trukt už vadžių vėl iš pradžių! Žalgiris savę pozicionuoja kaip socialiniai atsakingą įmonę NBA lygio organizaciją bet klaidos RKL. Taip grąžinimas pinigų sirgaliams kristų per kišenę bet BŪTEN APIE SIRGALIUS REIKIA GALVOTI. Naivu tikėtis kad čia be žalgirio rankos tokie prašymai keliauja tad kokia žinią siunčia žalgiriukas? Dabar 1000 žmonių susiduria su finansiniais sunkumais jau dabar ne 1 ir ne 8 įmonės bankrutavo tad išdrįsti šnekėti apie pinigų grąžinimą yra ŠVENTVAGYSTĖ!!! Čia ir pasirodo koks trumpariagiškas etatinio geriausio eurolygos manager
2020-04-22
-14
Atsakyti
Jou
Tikrai negrazinkit bilietu ir palikit babkes Z nes ju reikes Jankuno, Milo algoms sumoketi! Kaip tik rudeni iseis nauji porsche modeliai tai jau reikia jiems deliotis komplektacijas! Vietoj to kad paskelbtu kad visi zaidejai ir administracija susiamzino algas tai ne per garbes kluba inicijuoja ale akcijas
2020-04-22
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 38

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.