Trys Eurolygos klubai nepritarė susitarimui dėl žaidėjų algų išmokėjimo

2020-04-24 15:17
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D. Lukšta

Eurolyga vakar patvirtino, jog Eurolygos žaidėjų asociacija ir klubai rado sprendimą, kaip krepšininkams bus mokami atlyginimai.

Vis tik Graikijos žiniasklaida praneša, kad ne visi klubai balsavo už tokį susitarimą. Tinklalapio „Sdna.gr“ duomenimis, Pirėjo „Olympiakos“, Atėnų „Panathinaikos“ ir Tel Avivo „Maccabi“ balsavo prieš nuspręstą pasiūlymą ir su juo nesutiko.

Balsavime iš viso dalyvavo 11 klubų, turinčių A licenciją. Klubai sutarė, jog kol sezonas nebus atnaujintas, tuomet atlyginimai žaidėjams nebus mokami, tačiau žaidėjų kontraktai prasitęsia iki liepos 31-osios.

Vis tik, jeigu sezoną bus nuspręsta galutinai nutraukti, tuomet klubai savo žaidėjams turės išmokėti 80 proc. likusių atlyginimų. Jeigu sezonas bus atnaujintas, tuomet krepšininkai gaus 85 proc. uždarbio.

Abiem atvejais klubai atlyginimus turės pervesti iki rugpjūčio 15-osios. Galutinį sprendimą dėl sezono nutraukimo arba atnaujinimo Eurolyga turės pranešti iki gegužės 24-osios.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.