Su Paulu susisiekęs Silveris: „Situacijos kontrolė – viruso rankose“

2020-04-24 22:09
Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Koronavirusas ir toliau yra įšaldęs daugelio pasaulio lygų sezonus, o NBA komisaras Adamas Silveris ir vėl neturėjo gerų žinių.

Kaip praneša „The New York Times“ žurnalistas Marcas Steinas, Silveris nuolat palaiko ryšį su NBA žaidėjų asociacijos prezidentu Chrisu Paulu, su kuriuo pasidalijo skaudžia realybe.

„Situacija tokia, kad niekas nežino, kaip bus. Situacijos kontrolė – viruso rankose. Nėra taip, kad aš turiu atsakymus ir tau jų nesakau“, – cituojamas Silveris.

Paulas nuo savęs pridėjo, kad jei sezonas būtų pratęstas, tuomet jokiu būdu nebūtų galima skubinti krepšininkų grįžti ant parketo.

„Kad ir kiek laiko prireiks (pasiruošimui), prie šio sprendimo prisidės ir žaidėjai. Jie turės savo žodį, nes mes esame tie, kurie žais“, – Steinas citavo Paulą.

NBA savąjį sezoną sustabdė kovo 12-ąją. Naujausiais duomenimis, JAV užfiksuota 903 tūkst. susirgimų koronavirusu, 51 tūkst. amerikiečių jau mirė, o nuo klastingojo viruso pasveiko 83 tūkst.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.