Kerras: „Dirbame lyg sezonas būtų pasibaigęs“

2020-04-29 09:20
Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Kol NBA toliau ieško būdų, kaip būtų galima pratęsti koronaviruso sustabdytą sezoną, „Golden State Warriors“ dirba taip lyg sezonas būtų pasibaigęs, teigia vyriausiasis treneris Steve‘as Kerras.

„Jausmas toks lyg būtų tarpsezonis“ , – video konferencijos metu sakė „Warriors“ strategas. – Turėjome „Zoom“ skambutį su Bobu Myersu ir visais sudėtyje esančiais žaidėjais. Tai buvo puiki galimybė pasižiūrėti, kaip visiems sekasi, o tuo pačiu metu Bobas galėjo pasidalinti, ką girdėjo iš lygos vadovų. Tačiau visa tai jautėsi, kaip paskutinis sezono susirinkimas.

Mūsų trenerių štabas, įskaitant ir mane, perėjo darbuotojų įvertinimus, pasidalijome tarpsezonio planais, taigi šiuo metu esame visiškame vasaros ritme.“

Kol dėl vietos atkrintamosiose kovojančios komandos ieško būdų, kaip išlaikyti savo žaidėjus susikaupusius iki galimo sezono atnaujinimo, Kerras teigė, kad dėl to galvos pernelyg nesuka.

„Sezono sustabdymas įvyko labai įdomiu laiku ir viską lemia tai, kurioje turnyrinės lentelės vietoje esi. Kalbėjau su kitų komandų treneriais, kurių klubai medžioja kelialapius į atkrintamąsias.

Jie desperatiškai stengiasi išlaikyti ryšį su komanda, kai kurie per „Zoom“ netgi daro komandines mankštas ir desperatiškai bando surasti vietas ar sąlygas, kuriose žaidėjai galėtų mėtyti į krepšį“, – pasakojo Kerras.

„Mūsų situacija kitokia, nes esame iškritę iš kovos dėl vietos atkrintamosiose. Mūsų komandai visa tai jaučiasi tarsi sezono pabaiga. Nežinome nieko oficialaus, tiesiog toks jausmas.

NBA vis dar gali mūsų paprašyti sužaisti kelias rungtynes, tačiau žinant kiek patyrėme traumų ir skaudžių pralaimėjimų, mums tai yra praktiškai viskas“, – pridėjo „Warriors“ strategas.



Komentarai:

djgaffer
Puiki proga tas visas traumas išsigydyti.Sezonas jiems jau seniausiai nuplaukė,bet pavyko kelis talentus atrast.Paschallis ypač sužibėjo,kaip naujokas,o atėjus Wigginsui,pasveikus visiems,kitąmet vėl rimta komanda nusimato.
2020-04-29
+1
Atsakyti
Antanas
Jo vieta dur.nyne
2020-04-29
+6
Atsakyti
Raudona kurwa
Jarutis irgi dirba..
2020-04-29
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.