Atviras Gordono pareiškimas Wade'ui: „Tik tu ir Jonesas tikite, kad jis laimėjo dėjimų konkursą“

2020-05-02 09:29

Kontroversiškai pasibaigęs NBA dėjimų konkursas paliko nuoskaudą finalą dramatiškai pralaimėjusiam Aaronui Gordonui. Peršokęs 226 cm ūgio milžiną Tacko Fallą, Orlando „Magic“ atletas galiausiai vienu tašku nusileido Majamio „Heat“ puolėjui Derrickui Jonesui.

Toks finišas sukėlė daug aistrų tiek arenos tribūnose, iš kurių pasigirdo baubimas, tiek triukšmo socialinėje erdvėje. Visų akys tuomet nukrypo į komisijoje sėdėjusią „Heat“ legendą Dwyane'ą Wade'ą.

Su juo nuotoliniu būdu tiesioginėje „Instagram“ transliacijoje kalbėjęs Gordonas prisiminė šį momentą bei rėžė tiesiai šviesiai.

Dwyane Wade

Dwyane  Wade
Pozicija: SG
Amžius: 38
Ūgis: 193 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: Čikaga, JAV

„Yra tik keli žmonės, kurie tiki, jog Jonesas laimėjo: tai tu ir Derrickas“, – pareiškė Gordonas. 

Tokio atsako sulaukęs Wade'as pratrūko juoku. Nurimęs jis apeliavo į tai, jog Gordonas šokdamas kliudė Fallą, kas, Wade'o nuomone, jam ir kainavo lemiamą tašką.

„Kas yra beveik neįmanoma, tu turėjai švariai peršokti jį. Kada to neįvykdei, aš nusprendžiau įvertinti devyniais balais“, – sakė Wade'as.

„Heat“ simboliu tapęs atletas kartu su NBA čempionu Scottie Pippenu ir aktoriu Chadwicku Bosemanu Gordonui skyrė po devynis balus, kai reperis Commonas ir WNBA žvaigždė Candace Parker davė maksimumą – po dešimt balų.

Joneso skrydį beveik nuo baudų metimų linijos Wade'as įvertino dešimt balų, o toks sprendimas įplieskė karštas diskusijas dėl buvusio krepšininko šališkumo „Heat“ klubo atstovui.

Finalinis dėjimų konkurso etapas:

Gordonas savo nepasitenkinimą reiškė iškart po komisijos sprendimo, kvestionavo galutinį rezultatą ir kalbėdamas su žiniasklaida. Praėjus beveik pustrečio mėnesio, „Magic“ krepšininkas savo mintis sudėliojo į eiles ir išleido repo kūrinį pavadinimu „9 iš 10“.

Dainoje tiesiogiai referuojama į Wade'o sprendimą – vaizdo klipe Gordonas geria Wade'o linijos vyną ir ant sofos atsisėdęs stebi dėjimo per Fallą pakartojimą.

Žodžiuose Gordonas pabrėžia peršokęs „aukščiausią vyruką arenoje“, taip pat minimas NBA komisaras Adamas Silveris, kurio nuomone „Gordonas nusipelnė aukso“.

„Magic“ krepšininko kūrinį išgirdęs Wade'as nejautė pykčio bei pasiūlė marketingo ėjimą.

„Jis turėtų įregistruoti prekės ženklą „9 iš 10“ ir iš to užsidirbti šiek tiek pinigų. Tai – nemokamas patarimas, už kurį neprašysiu susimokėti“, – šmaikščiai reagavo Wade'as, pridūrdamas, jog jo vertinimas komisijoje Gordonui kainavo apdovanojimą.

Gordono daina:



Komentarai:

kasioguru
visi normalus supranta, kad Gordonas nelaimejo, nes paskutinis dejimas buvo pusiau fail. daugiau ner ka diskutuot.
2020-05-02
+1
Atsakyti
Savas
Jei sitas manosi persokes Falla tai Parachomikas turbut gali manyt kad persoko sokeja tada ir is jo buvo atimtas oro karaliaus titulas:D
2020-05-02
+11
Atsakyti
Cola
Juokina toliau tau verksnys pralose tiek Zachui tiek Jonesui ir tyletu tuo pacius dejimus po du kartus dedamas wow koks superinis o Fallo ale persokimas isvis parodija.. Nu nebent vaikams cia kazkas tokio pralose ir susitaikyt reiktu ypac ne vienad Wades jam dave ta 9 bet rado apirkimo ozi ir savo susimovima 3cia jau bando pateisint.. Visi pries ji vargsa et gaila:(
2020-05-02
+13
Atsakyti
Anonimas
Jus pasidomekite apie wade. Jo ta sugyventine yra sliucha su demesio stoka, vaikui lyti keis, cia blet nenormalus zmones. Jam pagalbos reikia, o ne demesio.
2020-05-02
+10
Atsakyti
Cepkelis
siaip gordon dejimai pirmi tikrai nebuvo geresni uz jones. jei reiketu rinktis tai iki pratesimo jones dejimai minimaliai buvo efektyvesni uz gordon. o tas dejimas per fall lempa is vis.
2020-05-02
+4
Atsakyti
The Truth
Paziurekite Wade reakcija kai Gordonas pasake, kad tik 2 zmones galvojo, kad Jones turejo laimet, neturejo kur akiu det is gedos. Cia ir Pakistane gyvenanciam bomzui, kuris net nemate to dejimu konkurso, yra aisku, kad Gordonas turejo laimet, bet liko antra karta apipistas :DD
2020-05-02
+6
Atsakyti
...
Gordonas turejo laimeti visi tai zino. Wade neturejo buti is vis nes jo komandos draugas dalyvavo.
2020-05-02
-3
Atsakyti
djgaffer
Keista,kad tik Wade\'ą taip puola.Taip,buvęs Heat veidas ir galbūt saviškį prastūmė.Bet juk ir Pippenas su Bosemanu po devynis davė,bet apie juos nieks nekalba.Nors Gordonas tikrai nusipelnė laimėti.
2020-05-02
+8
Atsakyti
T
wade\'as yra reetardelis.
2020-05-02
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 11

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.