Pierce'as slopina Riley džiaugsmą: „Jei „Heat“ – arti čempionų titulo, tada likę NBA klubai taip pat“

2020-05-02 13:59
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Paulas Pierce'as nepraleido pro ausis Majamio „Heat“ prezidento Pato Riley išreikšto džiugesio, jog Floridos klubas vėl tampa rimtu kandidatu nuskinti NBA čempionų titulą.

Riley išreiškė lūkestį, kad „Heat“ trūksta visiškai nebedaug: galbūt papildomo ryškesnio žaidėjo, galbūt korekcijų žaidime. Tokie pamąstymai neįtikino Pierce'o, kuris kartu Bostono „Celtics“ aršiai kovojo su LeBrono Jameso eros „Heat“.

„Jeigu „Heat“ – arti čempionų titulo, tada visi NBA klubai taip pat. Nemanau, kad jie iš tikrųjų yra arti to, – pabrėžė Pierce'as. – Leiskite man paaiškinti, kada klubas gali būti kabintis į titulą. 

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
112,2
Pelno taškų: 112,2
Taiklumas: 46,9%
Vieta lygoje: 15
Geriausias pasiekimas: 137
Blogiausias pasiekimas: 80
Daugiausia pelno: Jimmy Butler

Jūs galite sakyti, kad esate arti, jeigu turite vieną iš penkių geriausių lygos krepšininkų. Tai – pagrindinis ingredientas. Taip sakau ir visada sakysiu su viena išlyga – Detroito „Pistons“ pergale 2004-aisiais. 

Pažiūrėkime į šios dienos pagrindinius kandidatus kovoje dėl titulo: Los Andželo „Lakers“, kuri turi MVP pretendentą (LeBroną Jamesą), Milvokio „Bucks“ su MVP Gianniu Antetokounmpo, Hjustono „Rockets“, kurioje žaidžia vienas iš penkių geriausių žaidėjų Jamesas Hardenas. Šitie visi vyrukai patenka į ryškiausių krepšininkų penketuką. 

Los Andželo „Clippers turi Kawhi Leonardą ir Paulą George'ą, vienas yra tarp penkių geriausių, kitas – tarp dešimties geriausių.

Mano galva, tik šios keturios komandos gali laimėti čempionų titulą šį sezoną. Galite grįžti laiku atgal ir žvalgytis 20 ar 30 metų atgal bei pamatysite, kad kiekviena čempioniška komanda turėjo į MVP titulą besikabinantį TOP5 žaidėją. Neturiu nieko prieš Jimmy Butlerį, jis – geras žaidėjas, bet ne to paties lygio, kaip išvardinti vyrukai.“

Puikiai šį sezoną rungtyniaujantis Butleris fiksuoja 20,2 taško, 6,6 atkovoto kamuolio ir 6,1 rezultatyvaus perdavimo rodiklius. Daugelio lūkesčius viršijusi „Heat“ iki kovų įšaldymo įsitaisė ketvirtoje vietoje Rytų konferencijoje su 43 pergalėmis per 64 mačus.

Rytuose ir apskritai NBA pirmauja „Bucks“, laimėjusi 53 susitikimus per 65 turus.



Komentarai:

Fpiz-2
Kai BN įkelia tokį Pierce\'o įdomų pasisakymą ir Lakers-Kings seną skandalą į tos pačios dienos naujienas, tai man peršasi mintis, kad superžvaigždę komandai turėt svarbiau ne tiek dėl to, kaip gerai ji žaidžia, kiek dėl teisėjų palankumo. NBA sąmoningai stengiasi saugot savo superžvaigždžių vadinamą "Legacy". Neduok Dieve - no name\'ai taps čempionais - kaip tada atrodys ryškiausios NBA žvaigždės, kas generuos pinigėlį ?
2020-05-03
-1
Atsakyti
Juventus fanas
idomu kuri is jo laiku cempioniskos Bostono komandos jis laiko tuo metu vertu top5...
2020-05-03
-5
Atsakyti
ss
O neteisingai pasake tipo? Heat nera kazkuo geresne uz kitas komandas, eiline playoffu komanda
2020-05-02
-6
Atsakyti
Karteris
Vis dar pyksta kad Heat trejetas ju ketverta supiso 2011 ir 2012
2020-05-02
-1
Atsakyti
Anonimas
Piercas kaip visada užsibutthurtinęs ant kažko
2020-05-02
-13
Atsakyti
Tiesa si kart is Paul
2020-05-02
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 9

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.