Andoros klubas pirmasis Ispanijoje atnaujino treniruotes

2020-05-05 07:54
Nuotr.: Imago Sport – Scanpix
Nuotr. Imago Sport – Scanpix

Sušvelnėjus karantinui Andoros „MoraBanc“ grįžo į treniruočių bazę. Skelbiama, jog ši ekipa tapo pirmąja Ispanijos lygos ekipa, atnaujinusia pratybų procesą.

Išpildžius privalomas sanitarines sąlygas, krepšininkai pirmąkart nuo kovo 12-osios gavo leidimą treniruotis individualiai, taip pat atlikti metimus į krepšį.

Pirmosios „MoraBanc“ treniruotės yra planuojamos individualiai su žaidėju, o po kiekvienos iš jų numatoma 20-ies minučių pertrauka.

Ispanijos lygos vadovai vis dar tikisi pratęsti 2019-2020 m. sezoną, dėl kurio galutinis sprendimas turėtų paaiškėti iki gegužės 31-osios. Andoros ekipa su 13 pergalių per 23 turus turnyrinėje lentelėje yra įsitaisiusi šeštoje vietoje.

Ispanija – antra daugiausiai užsikrėtimų nustačiusi valstybė pasaulyje po JAV. Joje infekuota virš 218 tūkst. atvejų, mirčių skaičius siekia virš 25 tūkst.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.