Campazzo agentas apie dėmesį iš NBA: „Nieko konkretaus“

2020-05-08 21:39
Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Madrido „Real“ įžaidėjo Facundo Campazzo agentas Claudio Villanueva pakomentavo apie gandus dėl jo kliento gauto susidomėjimo iš NBA.

Balandžio pabaigoje buvo paskelbta, kad „Real“ atakų organizatoriumi domisi Dalaso „Mavericks“ ir San Antonijaus „Spurs“.

„Per pastaruosius dvejus metus NBA skautai su manimi kalbėjosi tūkstančius kartų. Jau seniai sakiau, kad Campazzo yra geriausias gynėjas Europoje, o tai reiškia, kad jis yra vienas iš trijų geriausių žaidėjų Europoje. Būtų keista, jeigu NBA nesidomėtų tokiu krepšininku.

Šį sezoną metamos baudos

79%
13,6
Pataiko: 13,6
Taiklumas: 78,7%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 24
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Facundo Campazzo

Nėra nieko konkretaus, apie tai dabar nekalbama, be to, NBA šiuo metu nežino, kaip baigs sezoną, kaip bus sužaistas kitas sezonas, kada bus pradėtas. Jie nežino, kokia bus algų kepurė. Ar jie manęs klausia apie Campazzo? Taip, tūkstančius kartų. Bet šiandien nėra nieko konkretaus“, – sakė Villanueva.

Kaip skelbė žurnalistas Nikos Varlas, argentinietis išvykti į NBA gali tik sumokėjęs 6 mln. JAV dolerių išpirką.

Pagal taisykles, NBA klubas maksimaliai gali sumokėti 725 tūkst. JAV dolerių siekiančią išpirką, todėl likusią dalį, 5 mln. ir 275 tūkst. JAV dolerių, privalėtų atiduoti pats krepšininkas.

Šį sezoną Campazzo „Real“ gretose Eurolygoje vidutiniškai pelno po 9,9 taško, atlieka po 7,1 rezultatyvaus perdavimo, perima po 1,4 kamuolio ir renka po 15,4 naudingumo balo.



Komentarai:

Nba
Turbūt kaip Prigioni į nba atvyks kokių 33-34 metų
2020-05-09
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.