Thibodeau siekia sugrįžti į NBA: regimos trys stotelės

2020-05-21 09:06
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Buvęs Čikagos „Bulls“ ir Minesotos „Timberwolves“ specialistas Tomas Thibodeau trokšta grįžti prie darbo Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA).

Anot „New York Daily News“ žurnalisto Stefano Bondy, 62-ejų specialistas buvo susisiekęs su keliomis NBA komandomis dėl galimybės perimti vyr. trenerio vairą.

„Thibodeau tikrina savo galimybes ir renkasi informaciją apie galimai atsilaisvinančias vietas darbui, – pranešė Bondy. – Tačiau tai nereiškia, jog Tomui bus imta siūlyti bet koks darbas. Tarp potencialių variantų – Niujorko „Knicks“, Bruklino „Nets“ ir Hjustono „Rockets“ klubai.“

Per pusaštunto sezono NBA Thibodeau užfiksavo pergalių ir pralaimėjimų santykį 352-246.

Sėkmingiausi metai specialistui buvo pirmieji su „Bulls“, kada 2010-2011 m. sezone Čikagos ekipa reguliariajame sezone iškovojo 62 pergales ir pasiekė Rytų konferencijos finalą.

Fantastinį sezoną tuomet sužaidęs Derrickas Rose'as tapo NBA MVP, o Thibodeau – geriausiu metų treneriu.

„Bulls“ per penkerius metus su Thibodeau kiekvieną sezoną žaidė atkrintamosiose, tačiau galiausiai abi pusės išsiskyrė dėl atsiradusios įtampos.

2016-aisiais Minesotojo darbą pradėjęs specialistas buvo atleistas 2019-ųjų sausį, kai komanda sezone startavo per 40 rungtynių iškovodama 19 pergalių.



Komentarai:

djgaffer
Puikus treneris,dar geresnis gynybos specas.Ne veltui yra laimėjęs ir metų trenerio apdovanojimą.Todėl keista,kad klubo netreniruoja.
2020-05-21
-2
Atsakyti
Anonimas
Uztenka jam jau. Kiek gi galima? Senamadiskas treneris, kur duoda zaidejam po 40 minuciu zaisti i rungtynes ir playoffuose nebelieka zaidejams jegu. Be to eilinis biznierius kur sava chebra kvieciasi dirbt, vietoj to kad samdyt perspektyvius zmones.
2020-05-21
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.