Calatheso ir Slouko agentas slopina gandus dėl Eurolygos grandų rodomo dėmesio

2020-05-22 20:12
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Pasitinkant vasarą elitinių Eurolygos gynėjų Nicko Calatheso ir Kosto Slouko ateitį užliejo spekuliacijos. Atitinkamai Atėnų „Panathinaikos“ ir Stambulo „Fenerbahče“ klubams atstovaujantys graikai, anot pranešimų, atsidūrė didžiųjų Europos klubų akiratyje.

Reaguodamas į kalbas socialiniame tinkle „Twitter“ išstojo krepšininkų agentas Panos Kapazoglou.

„Įprastai tokiu metu džiaugtumėmės Eurolygos finalo ketvertu, tačiau vietoje to turime tvarkytis su gandais ir piešiamais įvairiais scenarijais, – pradėjo krepšininkų atstovas. – Nickas ir Kostas turi sutartis kitam sezonui. Laukiame krizės pabaigos ir kada bus galima grįžti į sales.“

Nick Calathes

Nick  Calathes
Nick  Calathes
MIN: 32.19
PTS: 13.32 (45.85%)
REB: 4.93
AS: 9.07
ST: 1.11
BS: 0.11
TO: 3.29
GM: 28

Calathesui pagal sutartį kitą sezoną Atėnuose priklauso 2,1 mln. eurų atlyginimas, kurio dėl ištikusios COVID-19 pandemijos „Panathinaikos“ nebus pajėgi mokėti. 31-erių veteranas, pasak spekuliacijų, paliks Graikiją ir ieškos laimės kitur.

Juo susidomėjimą rodo eilė komandų, tarp kurių – Sankt Peterburgo „Zenit“, Maskvos CSKA, Stambulo „Anadolu Efes“, Madrido „Real“ ir „Barcelona“.

Sloukas taip pat nestokoja dėmesio – į jį taikosi Tel Avivo „Maccabi“ ir Pirėjo „Olympiakos“.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.