Pozityvus ženklas iš NBA: pradėtos derybos su „Disney“ dėl galimo sezono atnaujinimo Orlande

2020-05-23 20:02
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Sezoną norinti pratęsti Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) pradėjo derybas su Walto Disnėjaus kompanija.

Būtent „Disney“ priklausantis pramogų parkas Orlande ne oficialiai yra minima, kaip pagrindinė vieta, kurioje galėtų būti atnaujintas NBA sezonas.

„NBA kartu NBA žaidėjų asociacija užmezgė ryšį su „Disney“ kompanija dėl 2019-2020 m. sezono atnaujinimo Walto Disnėjaus sporto komplekse, esančiame Floridoje, kur galėtų vykti rungtynės, treniruotės ir personalo apgyvendinimas“, – teigė NBA atstovas spaudai Mike‘as Bassas.

„Mūsų prioritetu išlieka visų sveikata ir saugumas bei tęsiame bendradarbiavimą su sveikatos apsaugos ekspertais ir valdžios atstovais“, – pridėjo Bassas.

Vis dar nėra aišku, ar NBA pratęs reguliarųjį sezoną, jei tik bus priimtas sprendimas atnaujinti sezoną, ar iš karto bus renkamasi žaisti atkrintamąsias.

Vis tik Disnėjaus sporto komplekse yra trys atskiros krepšiniui pritaikytos arenos bei gausus kiekis viešbučių, taigi NBA galėtų būti rami dėl saugaus atsiribojimo nuo visuomenės.

NBA klubų vadovams jau išsiuntė apklausas, kuriose buvo užduodami klausimai, kaip komandos norėtų pabaigti sezoną, norimas komandų, patenkančių į atkrintamąsias, skaičius bei norimas reguliariojo sezono rungtynių skaičius prieš pradedant atkrintamąsias.



Komentarai:

.
Lebronius Disnejuj. Ilgas kelias nueitas
2020-05-23
-3
Atsakyti
ne_emygeriams
siap idomus faktas, kad Orlandas turi daugiausiai viesbuciu kambariu visoje JAV. O Orlandas nera didelis miestas. Pagrinde del disney ir dar kito parko tiek turi. Zodziu turi daugiau kambariu nei majamis, niu jorkas, lasvegas ir tt.
2020-05-23
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.