Kšištofas atkalbėjo Darjušą nuo karjeros pabaigos: „Tris mėnesius buvau baigęs karjerą“

2020-05-25 11:21

Kauno „Žalgirio“ tinklalaidės #ŽalgirisOnAir svečių sąrašą papildė dar du puikiai Lietuvos krepšinyje pažįstami veidai. 21-ojo epizodo pašnekovais tapo broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai.

Buvę žalgiriečiai studijoje kartu su tinklalaidės vedėju Kipru Serpausku aptarė daugybę įvairių dalykų, o krepšininkai papasakojo ne vieną negirdėtą istoriją tiek apie save, tiek apie buvusius komandos draugus įvairiose komandose.

Pokalbio metu dvyniai atskleidė, kad ketverius metus su pertraukomis Kauno komandoje praleidęs Darjušas Lavrinovičius kartą iš dalies jau buvo baigęs karjerą.

„Kad vis dar esu krepšinyje yra tik brolio dėka. Prieš „Lietkabelį“ buvau baigęs karjerą – brolis, šeima ir tėvai tą jau žinojo. Tris mėnesius buvau baigęs karjerą ir sakiau, kad 100 procentų baigiu. Brolis mane ištempė“, – prisiminė D. Lavrinovičius.

40-mečiai broliai taip pat prisiminė žaidimą su Arvydu Saboniu ir labiausiai atmintyje įstrigusiais „Žalgirio“ legionieriais – Tanoka Beardu, Jeffu Foote‘u ir Ibrahimu Jaaberu.

Visos istorijos, žaidimai ir atsakymai į klausytojų pateiktus klausimus – naujausioje #ŽalgirisOnAir tinklalaidės laidoje, kurią rasite „Žalgirio“ „YouTube“ kanale, o audio įrašus „Podbean“, „Spotify“, „Iphone podcasts“, „Google podcasts“ ir „Mixcloud“ platformose.

Temos:

  • apie TikToką ir mokslus universitete (1:09);
  • apie Gineso rekordus, aukščiausius brolius pasaulyje, darbą su komunikacijos komanda ir linksmas nuotraukas (7:28);
  • apie broliškus pykčius, apie neįtikėtiną dėmesį Kinijoje, dvynių šventę ir „LavTwins“ vardo garsinimą (19:54);
  • apie apsimetimą vienas kitu ir pasiūlymus vesti laidas (33:56);
  • apie ateitį krepšinyje, intelektualųjį Dainių Šalengą ir tinkamą mitybą (42:40);
  • apie Arvydo Sabonio pastabas, Tanokos Beardo charakterį, nerealią „Žalgirio“ komandą, energetinius gėrimus mėgstančius ir labiausiai įsiminusius legionierius (54:49);
  • žaidimas (1:12:30);
  • žiūrovų klausimai (1:21:27).


Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.