Treniruotes atnaujins dar du NBA klubai

2020-05-25 22:21
Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) toliau deda žingsnius lyg galimo sezono atnaujinimo.

Šarlotės „Hornets“ ir Bruklino „Nets“ klubai pranešė, kad nuo rytojaus jie atvers treniruočių centrų duris savo krepšininkams. Be abejo, abi ekipos laikysis visų nurodytų saugumo reikalavimų, o žaidėjai dalyvauti treniruotėse galės tik savo noru.

Niujorkas buvo bene labiausiai koronaviruso paveiktas miestas JAV, tačiau gubernatorius Andrew Cuomo uždegė žalią šviesą miesto sporto komandoms atnaujinti treniruotes.

Šį sezoną metamos baudos

74%
18,0
Pataiko: 18,0
Taiklumas: 74,4%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 35
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Spencer Dinwiddie

Treniruočių procesą iš viso atnaujino 21 komanda. To dar nepadarė Bostono „Celtics“, Niujorko „Knicks“, Filadelfijos „76ers“, Čikagos „Bulls“, Detroito „Pistons“, Vašingtono „Wizards“, Dalaso „Mavericks“, San Antonijaus „Spurs“ ir „Golden State Warriors“.

Beveik neabejojama, kad jeigu sezonas bus atnaujintas, jis bus pratęstas Walto Disnėjaus pramogų parko teritorijoje Orlande. Spėjama, kad rungtynės prasidėtų liepos viduryje.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.