Sezoną atnaujinę NBA žaidėjai nenuobodžiaus: galės naudotis Disnėjaus parko pramogomis

2020-06-03 22:04
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Liepos mėnesį į „burbulo“ aplinką Walto Disnėjaus pramogų parke Orlande susirinkę NBA krepšininkai gaus galimybę atsikvėpti nuo krepšinio.

Adrianas Wojnarowski praneša, kad žaidėjai galės naudotis golfo aikštynais ir lankytis įvairiuose restoranuose, esančiais pramogų parko teritorijoje, tačiau tarpusavyje turės išlaikyti saugų atstumą.

Taip pat pridedama, kad NBA laikysis aukščiausio saugumo lygio protokolo. Planuojama, kad krepšininkams kiekvieną dieną bus atliekami koronaviruso testai, o viešbučių darbuotojai nebus įleidžiami į žaidėjų kambarius, taip pat bus stebima, kad koridoriuose nesibūriuotų žmonės.

Keithas Smithas iš „Yahoo Sports“ praneša, kad Disnėjaus pramogų parkas NBA lygai yra numatęs 2 tūkst. viešbučių kambarių. 

Smitho teigimu, planuojama, kad NBA personalas (aikštelės darbuotojai, filmavimo grupės) turėtų atvykti liepos mėnesio pradžioje, o žaidėjai, treneriai – liepos viduryje.

Kiek anksčiau Wojnarowski pranešė, kad rytoj vyksiančiame susitikime tarp NBA vadovų ir klubų savininkų bus pritarta sezono atnaujinimui, kuriame dalyvaus 22 komandos. Atnaujintas NBA sezonas vyks liepos 31 – spalio 12 dienomis.



Komentarai:

Anonimas
Labai svarbi naujiena, butinai aplankysime kai bus galima
2020-06-04
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.