„Spurs“ gynėjas atskleidė, kad vaikystėje patyrė seksualinę prievartą

2020-06-12 08:42
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

San Antonijaus „Spurs“ gynėjas Lonnie Walkeris kardinaliai pakeitė savo išvaizdą ir nusiskuto savo garsiąją šukuoseną, tačiau tai padarė ne be priežasties.

21-metis krepšininkas savo „Instagram“ paskyroje atskleidė, kad vaikystėje jam teko iškęsti seksualinę prievartą.

„Tikroji priežastis, kodėl aš taip anksti pradėjau auginti plaukus, nes ši šukuosena tapo tarsi priedanga. Būdamas penktoje klasėje buvau arčiau savo šeimos. Prie kai kurių žmonių, kurių vardai atskleisti nebus, buvau dar arčiau“, – pasakojo Walkeris.

Lonnie Walker

Lonnie  Walker
Lonnie  Walker
MIN: 14.47
PTS: 5.66 (48.14%)
REB: 2.19
AS: 0.87
ST: 0.53
BS: 0.25
TO: 0.6
GM: 53

„Buvau seksualiai išnaudojamas, prievartaujamas ir prieš mane buvo smurtaujama. Buvau netgi prie to pripratintas, nes tokių metų tu nežinai, kas yra kas. Buvau patiklus, smalsus vaikis, kuris nežinojo, kas yra tikrasis pasaulis.

Turėjau nusistatymą, kad mano plaukai yra tai, ką galiu kontroliuoti. Mano plaukai buvo tai, ką galėjau sukurti ir jie buvo mano. Man tai suteikė pasitikėjimo“, – tęsė gynėjas.

Krepšininkas taip pat atskleidė, kad koronaviruso pandemija jam asmeniškai buvo sunkus laikotarpis.

„Pastaruoju metu nebuvau geriausias būsenos. Visa ši istorija vis persekiodavo mane mano mintyse ir siurbė mane psichologiškai. Dėl šio viruso pradėjau į save žiūrėti atvirai ir pamatyti, kas iš tikrųjų aš buvau.

Vis tik per šią kelionę aš suradau ramybę ir vidinį džiaugsmą. Atleidžiu visiems – net ir tiems žmonėms, kurie to nenusipelno. Kodėl? Nes tai yra nereikalingas svoris“, – dėstė Walkeris.

„Laikas nieko nelaukia, tad kodėl turėčiau švaistyti savąjį? Plaukų nusikirpimas buvo daugiau nei eilinis šukuosenos pakeitimas. Mano plaukai buvo kaukė, leidžianti paslėpti mano neužtikrintumą. 

Dabar jaučiuosi geriau nei bet kada anksčiau. Nusimečiau savo senąją odą psichologiškai, emociškai, fiziškai ir dvasiškai. Gyvenimas visada bus sunkus. Turi žaisti su tokiomis kortomis, kokias turi ir paversti jas laiminčiomis. Ir jeigu pralaimėsi... Tai niekada nėra pralaimėjimas, tai – pamoka“, – užbaigė krepšininkas.



Komentarai:

Pokvailis
stiprybes!
2020-06-12
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.