LeBronas Jamesas nori žaisti sezono atnaujinimo turnyre

2020-06-13 08:13
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

COVID-19 pandemijos ir JAV purtančių protestų fone NBA krepšininkams ėmus abejoti sprendimu pratęsti šį sezoną Orlande, viena didžiausių lygos žvaigždžių LeBronas Jamesas nesiruošia atsitraukti. 

Pasak „The Athletic“ atstovo Samo Amicko, Los Andželo „Lakers“ lyderis demonstruoja norą žaisti liepos pabaigoje Walto Disnėjaus pramogų parke startuosiančiame turnyre. Jo atstovaujama ekipa turi bene geriausius šansus kabintis į NBA titulą. 

Pažymima, jog ir žaisdamas Walto Disnėjaus pramogų parke Jamesas ketina tęsti inicijuotą veiklą prieš JAV rinkimus.

„Lakers“ superžvaigždė kartu su kitais atletais susibūrė politinei grupei „Daugiau nei balsas“, kurios tikslas – ginti afroamerikiečių balsavimo teises ir būti išgirstiems per rudenį vyksiančius JAV prezidento rinkimus.

Penktadienį vykusioje nuotolinėje žaidėjų konferencijoje, kurią inicijavo Kyrie Irvingas ir Avery Bradley, dalyvavo daugiau nei 80 krepšininkų, tačiau LeBrono tarp jų nebuvo. 

Pagrindinis diskusijų tikslas, iškeltas Irvingo, buvo, ar dabar yra tinkamiausias metas grįžti į sales, kai JAV kenčia nuo problemų. 



Komentarai:

James sau pasiims 4 zieda kai Irving verkia nes supranta kad neturi sansu siais metais tai ko jam zaisti.Kazkin kaip jis tas problemas ispres pats manydamas kad zeme plokcia..😂
2020-06-13
-2
Atsakyti
Aisku
kad steroidas nori zaisti, gi mato, kad warriors isitraumave ir cia jo auksinis sansas ta ketvirta zieda pasiimti... nors ir koks miki mauzo titulas tai butu
2020-06-13
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.