Dėmesio iš kitų klubų sulaukęs „Lietkabelio“ naujokas: „Esu motyvuotas parodyti savo sugebėjimus“

2020-06-21 13:30
Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda penktadienį sirgaliams pristatė savo pirmąjį naujoką iš užsienio – juo tapo Marinas Maričius.

26 metų 211 cm ūgio kroatas portalui „Sportskikod.com“ teigė, kad jo paslaugomis domėjosi būrys klubų, tarp kurių buvo ir gimtojo miesto Splito „Split“ ekipa bei Zadaro „Zadar“, bet aukštaūgis nusprendė keltis į Europos taurėje rungtyniausiantį „Lietkabelį“.

„Sulaukiau daugybės klubų skambučių. Pasitariau su agentu ir nusprendžiau, kad reikia toliau rungtyniauti užsienyje, ypatingai mano amžiuje ir po labai sėkmingo sezono.

Šį sezoną metamos baudos

72%
13,3
Pataiko: 13,3
Taiklumas: 72,4%
Vieta lygoje: 7
Geriausias pasiekimas: 27
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Zeljko Sakic

Kodėl „Lietkabelis“? Jų pasiūlymas buvo labai patrauklus. LKL yra stipri lyga, kur žaidžiamas tikrai aukštesnio lygio krepšinis nei Kroatijoje, o pati Lietuva – krepšinio šalis. Esu labai motyvuotas parodyti savo sugebėjimus ir tikiuosi, kad turėsime gerą sezoną“, – sakė Maričius.

Maričius į Panevėžį keliasi iš Alsto „Okapi“ komandos. Prabėgusiame sezone Belgijos lygoje demonstravo galingą žaidimą: per 25 minutes įmesdavo 15,4 taško, atkovodavo 8,6 kamuolio, atlikdavo 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 20,6 naudingumo balo.



Komentarai:

Maxas
ima interviu jau kaip is kokio zvaigzdes, pasvalio legiona taippat pakalbinkit, is vasturios to pacio interviu dar nematem, o cia is belgu autsaideriu veikejas jau vos ne eurocup zvaigzde
2020-06-22
+2
Atsakyti
Antanas
Jo snukis lb keistas. Cia nuo nar.kotiku?
2020-06-21
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.