„Hoptrans 3x3“ burtai: „Juventus“ kausis su „Rytu-Perlu“

Lukas Malinauskas
„BasketNews.lt“
2020-06-30 11:17
Nuotr.: 3x3 čempionatas /L. Šilkaitis
Nuotr. 3x3 čempionatas /L. Šilkaitis

„Hoptrans 3x3“ turnyro dalyvės sužinojo pirmuosius varžovus jau penktadienį prasidėsiančiose varžybose. Savo komandai grupę burtų ceremonijoje ištraukė klubų atstovai.

Pirmasis C grupę traukęs Utenos „Juventus“ direktorius Eimantas Skersis iš pradžių juokavo apie vėl laukiančią akistatą su Vilniaus „Ryto“ komanda, kol galiausiai tai virto realybe. 

„Ryto“ direktoriaus Rolando Jaručio ranka „Ryto-Perlo“ ekipą ištraukė kaip trečiąją C grupės dalyvę, kas spaudos konferencijoje buvo palydėta juoku.

Jono Mačiulio atstovaujama Kauno r. „Tauro“ ekipa rungtyniaus D grupėje kartu su Panevėžio „Lietkabeliu“ ir Kėdainių „Nevėžiu“.

Šeštą reitingą pasaulio trijulių reitinge turinti Šakių „Vytis-Gulbelė“ varžysis C grupėje su Prienų „CBet“ ir „Šiauliais“.

Burtų rezultatai:

A grupė: Alytaus „Dzūkija“, „LKL legendos“, Klaipėdos „Neptūnas“.
B grupė: Prienų „CBet“, „Šiauliai“, Šakių „Vytis-Gulbelė“.
C grupė: Utenos „Juventus“, Pasvalio „Pieno žvaigždės“, Vilniaus „Rytas-Perlas“.
D grupė: Panevėžio „Lietkabelis“, Kėdainių „Nevėžis“, Kauno r. „Tauras“.

Pirmųjų trijų etapų metu (liepos 3–4 d., 10–11 d., 16–17 d.) pirmosios dienos rungtynės vyks nuo 15 iki 21 val., tuo tarpu antrosios dienos dvikovos prasidės 16.30 val. ir baigsis 21 valandą. Šių etapų finalinės dvikovos startuos 20.30 val.

Finalinio „Hoptrans 3x3“ etapo (liepos 24–25 d.) pirmosios dienos rungtynės vyks nuo 13.30 iki 19.30 val., o paskutiniąją turnyro dieną 16 – 19.30 val. Didysis turnyro finalas – 19 valandą.

Burtų traukimo ceremonija:



Komentarai:

Anonimas
cia labiau juventus perlas is ryto komandps nevieno zaidejo
2020-06-30
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.