Po koronaviruso tyrimų „Bucks“ ir „Kings“ uždarė treniruočių bazes

2020-07-06 07:34
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Komandos koronaviruso testų rezultatus gavusios Milvokio „Bucks“ ir Sakramento „Kings“ sekmadienį nutraukė treniruočių procesą.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski praneša, jog „Bucks“ uždarė treniruočių bazę, kuri liks užvertomis durimis iki ketvirtadienio, kai klubas išvyks į Orlandą. Samo Amicko iš „The Athletic“ teigimu, „Kings“ treniruotės sustabdytos iki trečiadienio.

Kol kas neaišku, ar „Bucks“ testavimas parodė daugiau nei vieną teigiamą diagnozę. „Kings“ gretose birželio pabaigoje COVID-19 buvo nustatytas Jabari Parkeriui, Alexui Lenui ir Buddy Hieldui.

„Bucks“ ir „Kings“ – vienos iš kelių NBA ekipų, pastarąją savaitę nutraukusių pratybas. Anksčiau tai padarė Finikso „Suns“, Denverio „Nuggets“, Majamio „Heat“, Los Andželo „Clippers“ ir Bruklino „Nets“.

Remiantis NBA sudėliotomis sveikatos apsaugos gairėmis, COVID-19 susirgęs krepšininkas privalo karantinuotis ir prieš kelionę į Orlandą dukart sulaukti neigiamo testo rezultato.

NBA sezoną Walto Disnėjaus pramogų parke planuojama atnaujinti liepos 31-ąją.



Komentarai:

djgaffer
Ten virusas dar pačiam žydėjime.Tai užteko vienam žaidėjui užsikrėsti ir tada jau kiti jį pasigauna.Gali būti,kad sezonas neprasitęs,nes vis daugiau užsikrėtimų.
2020-07-06
-3
Atsakyti
Ech
O dabar kiti užsikrėtimai irgi neaiškūs dar ~3 savaites bus, nes virusas gali simptomų nerodyt. Wow. Chuck\'as buvo teisus. Nu ką bepasakysi. Va kas būna kai jautiesi per kietas, per laisvas, visažinis konspiracijų teoretikas ir dar sugallvoji prie masinių protestų jungtis.
2020-07-06
-5
Atsakyti
Sigis
jumoro vakaras,jau pries pusmeti buvo pasakyta nebus jokio sporto,kad zmones neturetu kur atsipalaiduot
2020-07-06
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.