Įvaizdį pakeitęs Valančiūnas – apie žaidimą „burbule“ bei maisto gaminimą

2020-07-08 19:10
Nuotr.: youtube.com
Nuotr. youtube.com

Memfio „Grizzlies“ atstovaujantis Jonas Valančiūnas ruošiasi NBA sezono atnaujinimui ir pirmą kartą po karantino davė interviu JAV žiniasklaidai.

Nuotoliniu būdu su žurnalistais bendravęs lietuvis papasakojo apie rutiną per karantiną ir atskleidė vieną iš savo pomėgių.

„Sėdėjau ant sofos ir žiūrėjau televizorių. Juokauju, – paklaustas, kaip praleido karantiną, atsakė JV. – Vienas iš mano pomėgių – maisto gaminimas. Namie mokinausi gaminti, nors gal tai ir nebuvo skaniausias maistas, bet aš tik pradedu. Tai buvo pagrindinis mano užsiėmimas per karantiną.“

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
10,9
Pataiko: 10,9
Taiklumas: 35,2%
Vieta lygoje: 23
Geriausias pasiekimas: 20
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Jaren Jackson

Pratęsdamas mintį apie dabartinę situaciją pasaulyje Valančiūnas pasidžiaugė padėtimi Lietuvoje.

„Daug kalbuosi su draugais, kurie yra gimtinėje, ir ten situacija yra geresnė. Dėl to esu labai laimingas ir tikiuosi, jog viskas taip ir išliks. Tik kartu galime įveikti šiuos sunkius laikus“, – kalbėjo aukštaūgis. 

28-erių centras sulaukė klausimų ir apie vykimą į Orlando „burbulą“ bei žaidėjų atsisakymą dalyvauti NBA sezono pratęsime.

„Negalime teisti kitų, nes nežinome, kaip kiekvienas jaučiasi skirtingose situacijose. Kiekvienas žaidėjas jaučia, kaip turi elgtis ir daro tai, kas jam atrodo geriausia. Šioje situacijoje esame jau beveik 5 mėnesius, bet vis dar yra daug nežinomybės“, – teigė Valančiūnas.

Pavyzdį jaunimui Orlande žadantis rodyti vidurio puolėjas su „Grizzlies“ realiai pretenduoja į atkrintamąsias. Memfio klubas žengia 8-oje vietoje Vakarų konferencijoje ir artimiausius persekiotojus lenkia 4 pergalėmis.

Reguliariajame sezone „Grizzlies“ sužais aštuonerias rungtynes, o Valančiūnas tikina, jog komanda neketina keisti savo žaidimo braižo.

„Žygiavome teisingu keliu prieš sustabdant sezoną ir turime tai tęsti – žaisti kietą ir greitą krepšinį. Esame jauna komanda ir savo privalumais turime naudotis“, – sakė lietuvis.

Žurnalistus Valančiūnas nustebino išvaizdos pokyčiais – krepšininkas nuo galvos nusirėžė plaukus, o sulaukęs klausimo apie tai, neslėpė, jog per karantiną visi kažkiek pasikeitė.

NBA sezonas Orlande atsinaujins liepos 30-ąją.



Komentarai:

Martin
jokio yvaizdzio nepakeite šitas katsapas
2020-07-10
-3
Atsakyti
Fargo
Balsas kaip Arthur Morgan iš Red Dead Redemption
2020-07-09
+2
Atsakyti
kasioguru
nematau jokiu pokyciu - kaip atrode durnai su ta sluota ant smakro taip ir atrodo.
2020-07-08
-4
Atsakyti
Būtų pasikeitimas, jei užsiaugintų plaukus ir barzą nusiskustų, o dabar po savaitės vėl taip pat atrodys kaip prieš tai.
2020-07-08
+5
Atsakyti
As
Ko jus prikibot,ataugs tie plaukai,nusiskuto kad kaip prades zaist juoduliai jo bijotu aikstelej,o db Jav tai jie raganeja,tai bent aikstei prisibijos.
2020-07-08
-2
Atsakyti
Anonimas
Nesuprantu zmoniu, kuriem neslenka plaukai bet jie nusprendzia nusiskusti plikai galva kaip marozai kokie. Zmogus uzdirba milijonus, bet atrodo kaip bydla.
2020-07-08
+4
Atsakyti
Antanas
Nuo nar.kotiku jau ir plaukai pradejo slinkt
2020-07-08
-5
Atsakyti
JV ims zieda
Allahu Akbar
2020-07-08
-2
Atsakyti
Jo
dabar kaip Zamolskis
2020-07-08
-3
Atsakyti
Algism
Grynas islamistas - ir kur pasaulis eina?
2020-07-08
-11
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.