Palangoje prasideda Lietuvos rinktinės stovykla

2020-07-10 13:19

13 Lietuvos rinktinės krepšininkų ir trenerių štabas su Dariumi Maskoliūnu priešakyje penktadienį pradėjo rinktis Palangoje, „Vanagupės“ viešbutyje, kur prasideda dviejų savaičių mini stovykla.

Krepšininkai pajūryje gerins fizinį pasiruošimą ir tarpusavio supratimą, o stovyklą vainikuos draugiškas turnyras Estijoje liepos 24-25 dienomis, kai mūsiškiai sužais su kaimynais iš Baltijos šalių.

Į pratybas Palangoje atvyksta Mantas Kalnietis, Lukas Lekavičius, Rokas Jokubaitis, Marius Grigonis, Tomas Dimša, Edgaras Ulanovas, Arnas Butkevičius, Tadas Sedekerskis, Eimantas Bendžius, Arnoldas Kulboka, Artūras Gudaitis, Marekas Blaževičius ir Laurynas Birutis.

Koronavirusui kardinaliai pakeitus vasaros krepšinio grafiką, buvo atšaukta Kaune turėjusi vykti olimpinė atranka ir pačios olimpinės žaidynės Tokijuje. Nors artmiausių oficialių rungtynių rinktinei nėra numatyta iki pat lapkričio mėnesio atrankos lango, LKF suorganizavo stovyklą, kuri, tikimasi, padės geriau pasiruošti būsimoms kovoms.

Pirmasis „Vanagupės“ viešbutyje pasirodęs Artūras Gudaitis pastaruoju metu yra siejamas su persikėlimu į Sankt Peterburgo „Zenit“. Vis dėlto aukštaūgis šių gandų nenorėjo komentuoti ir atskleidė, jog artimiausiu metu turėtų paaiškėti tolimesnė jo karjeros stotelė.

„Dar nėra jokio oficialaus pasirašymo, bet manau, kad artimiausiomis dienomis galėsiu daugiau apie tai pakomentuoti“, – tikino Gudaitis.

Mariaus Grigonio komentaras:



Komentarai:

zem.
pakviesti i galutini 12 tuka r .gusti bijoti neberiekia . neutrali speco akis neklysta.
2020-07-11
-7
Atsakyti
zem.
gera stovykla.nauji zaidejai- naujos pergales .ismokinti zaisti bijoti nauju-jaunu zaideju nereikia.
2020-07-11
-1
Atsakyti
djgaffer
Reikalinga tokia stovykla.Žaidėjai galės formą palaikyti,o jaunimas ir naujokai susipažins su visa rinktinės virtuve,pamatys,kas kaip daroma.Atmosferos gerinimas taip pat reikalingas,todėl gerai,kad viskas surengta.
2020-07-10
+1
Atsakyti
bapkes
reikia gi saibas isisavint, buvo numatyta pasitaskyt federacijai pries olimpiada ir kaip dabar neistaskysi?
2020-07-10
+5
Atsakyti
Anonimas
žmonės ryškiai neruri ką veikti. artimiausiu nėra jokių oficialių varžybų o čia bam sugalvojo susiburti
2020-07-10
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.