Vienas „Pacers“ vedlių Brogdonas treniruotėse dėvi kaukę

2020-07-17 07:57
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Domanto Sabonio komandos draugas Indianos „Pacers“ gretose Malcolmas Brogdonas bendrose ekipos treniruotėse dėvi veido kaukę.

Krepšininkui birželio pabaigoje buvo nustatytas koronavirusas, o dabar Brogdonas bendrose pratybose dėl saugumo nutarė dėvėti kaukę.

„Ketinu tai daryti tol, kol nepradėsime žaisti rungtynių, – teigė Brogdonas. – Tai darau dėl užsigrūdinimo, be to, galbūt komandos draugai kiek nerimavo dėl manęs, kadangi aš kontaktavau su virusu. Man tai padeda būti atsargiam, o kiti vyrukai irgi gali gerai jaustis.“

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
10,0
Pataiko: 10,0
Taiklumas: 36,3%
Vieta lygoje: 29
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Doug McDermott

Indianos klubo treneris Nate’as McMillanas mano, kad tokie veiksmai nėra būtini, kadangi krepšininkas įvykdė visus NBA testus.

„Jis sunkiai dirba. Brogdonas žaidžia su kauke tam, kad komanda jaustų pasitikėjimą ir negalvotų, jog jis kažką skleidžia. Jam nėra būtina žaisti su kauke, bet jis tai daro pastarąsias dvi dienas. Mes apie tai nė nesusimąstėme“, – sakė McMillanas.

Brogdonas jau yra baigęs karantino laikotarpį ir jaučiasi normaliai.

Šį sezoną krepšininkas vidutiniškai pelno po 16,3 taško, atkovoja po 4,7 kamuolio bei atlieka po 7,1 rezultatyvaus perdavimo.

„Jaučiau labai minimalius simptomus, karščiavau, jaučiau galvos skausmą, tačiau kai kurie kiti užsikrėtę žmonės susitvarkė kur kas sunkiau. Man labai pasisekė, kad aš jau pasveikau ir dabar jaučiuosi puikiai. Esu pasiruošęs 100 proc.“, – kalbėjo Brogdonas.



Komentarai:

.
Gal kas gali pakomentuoti, kokią įtaką daro tokios treniruotės su apsunkintu kvėpavimu? Gal taip treniruoja, stiprina kokius kraujotakos, deguonies pasisavinimo aspektus, ar tik bereikalingai apsunkina ir vargina organizmą?
2020-07-17
+10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.