LeBrono Jameso kortelė aukcione parduota už rekordinę sumą

2020-07-19 22:42
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

LeBrono Jameso debiutinio sezono NBA kortelė aukcione buvo parduota už rekordinę sumą – 1,845 mln. JAV dolerių. 

Tai yra didžiausia suma tarp moderniųjų kortelių (nuo 1980 metų), kuriose vaizduojami sportininkai, taip pat visų laikų didžiausia sumokėta suma už krepšininko kortelę.

„Kai kalbame apie kortelę, kuri buvo pagaminta tik prieš 17 metų, o šis vyrukas vis dar žaidžia NBA, žmonėms tai yra šokiruojanti žinia“, – sakė „Goldin Auctions“ aukciono įkūrėjas Kenas Goldinas.

LeBron James

LeBron  James
Komanda: Los Angeles Lakers
Pozicija: SF
Amžius: 35
Ūgis: 203 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Akronas, JAV

Tokių LeBono Jameso naujoko sezono kortelių buvo sukurta vos 23.

Visų laikų rekordas priklauso beisbolininko Honuso Wagnerio 1910 metų kortelei, kuri buvo parduoda už 3,12 mln. JAV dolerių.

LeBronas per savo karjerą 3 kartus laimėjo NBA čempionatą ir keturis sykius buvo pripažintas naudingiausiu lygos krepšininku.



Komentarai:

1
neturi kur pinigu det kazkas ir tiek
2020-07-20
+4
Atsakyti
Konkretus durnyzmas
Kai pagalvoji kd už šitą sumą buvo galima išgydyti vaiką ar kažką ištraukti iš skurdo. Neitikėtinas žmonių bukumas. Suprantu, daromi pinigai, bandys perparduoti vėliau už brangiau, bet visgi.
2020-07-20
Atsakyti
alioalio
gal galite paaiskinti..kaip tas korteles pardavineti??nes turiu sita identiska lebrono kortele,kur ja ideti,kaip bandyti parduoti?dar turiu Karl Malone rookie kartele,Kobes all star pirmo kortele ir nemazai kitu retesniu
2020-07-20
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.