NBA pristatė kovų lauką burbule: atskirtas atsarginių suolelis ir socialinė žinutė ant parketo

2020-07-21 22:30

Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) prieš savaitės viduryje startuosiančias draugiškas rungtynes pristatė rungtynių aikštę. Pagrindiniame kovų lauke labiausiai išsiskyrė atsarginiai komandų suoleliai.

Kiekvienas komandos narys per dvikovas bus atskirtas per daugiau nei metrą, o toks išskaidymas – išdalytas į tris eiles.

Ant parketo puikuojasi socialinė žinutė „Juodųjų gyvybės rūpi“ (angl. „Black Lives Matter“).

Sekretoriatas nuo aikštėje esančių dalyvių bus atskirtas apsaugine plokšte.

Draugiškų rungtynių maratonas prasidės trečiadienį – pirmosios rungtynės nuo 20 valandos Lietuvos laiku startuos tarp Orlando „Magic“ ir Los Andželo „Clippers“.

Domanto Sabonio atstovaujama Indianos „Pacers“ ketvirtadienio vakarą žais su Portlando „Trail Blazers“, sekmadienį kovos su Dalaso „Mavericks“, o kitą antradienį sužais su San Antonijaus „Spurs“.

Jonas Valančiūnas ir Memfio „Grizzlies“ į pirmąjį mačą penktadienį vakare stos su Filadelfijos „76ers“, sekmadienį – su Hjustonos „Rockets“, o kitą antradienį – su Majamio „Heat“.

San Antonijaus „Spurs“ štabe dirbančio Dariaus Songailos momentas:



Komentarai:

retro
white lives don\'t matter supisti nigeriai rasistai. paspaude ant zemes kazkoki bandiuga, be kurio pasauliui tik bus geriau,, ir sukilo idijotu gauja..As prie rasisma. bet rasistai cia tik juoduju puse.. cia tik jie skirsto zmones spalvomis. man atrodo kad policija nuzude nusikalteli. o jiems atrodo kad policija nuzude juodaodi
2020-07-23
Atsakyti
Ei
Susikompromitavo NBA, įlipo į politinį teroristų antifa šūdą, užrašydami BLM ant grindų visam pasauliui pareiškia, kad palaiko juodą rasizmą, idiotus su praplautom smegenim apie komunizmo anarchijos viršenybes prieš visus. Tiesiog šlykštus obamistų naudojimas krepšinio savo politreikalams. Gali NBA tiesiai užrašyti: „bučiuok juodam batą“, „klaupkis“, „vogti parduotuves svarbu“, „griauk paminklus“, „žemė yra plokščia“ ir t.t.
2020-07-22
-3
Atsakyti
Kodel neapykanta
blemba lietuviai jus lietuviai, visiskai urviniai zmones. Niekas nesako kad kitu zmoniu guvybes nesvarbios, BLM tiesiog skirtas atkreipti demesi i sistematini rasizma egzistuojanti JAV. O as matau kad mes durniai visiskai iki normaliu europieciu nedaauge. Aciu SSRS uz sita karta
2020-07-22
-4
Atsakyti
MyzkPriesVeja
Cirkas, aikstej kartu stumdysis o uz aikstes jau per metra sedes :DD Dar ir rasistai su tuo BLM, bet baltieji protingi jiem nusiskt ant to uzraso. Juokingiausia kad ruosiasi tarsi kokiam pasaulio stebuklui kai visi kiti ramiai eme ir pratese cempionatus..
2020-07-22
-2
Atsakyti
Ert
Black loot matters
2020-07-22
+1
Atsakyti
Anonimas
galvojau visų gyvybės svarbios pasirodo kad ne
2020-07-22
-9
Atsakyti
Nu jo
cirkas tesiasi
2020-07-21
-1
Atsakyti
Cola
Visi "burbule" visi tikrinami tai kam tie atskirimai? Aiksteje bus vienas prie kito.. O su tom soc zinutem tai...
2020-07-21
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 14

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.