Moterų rinktinė sužaidė tarpusavio rungtynes

2020-08-07 19:43

Lietuvos moterų krepšinio rinktinės stovyklai skaičiuojant paskutines dienas, krepšininkės pradėjo savotišką kontrolinių rungtynių maratoną. Manto Šerniaus auklėtinės pasiskirstė į „Žaliųjų“ ir „Baltųjų“ komandas bei išmėgino jėgas tarpusavyje.

Neoficialiose rungtynėse penktadienį pranašesnė buvo Justės Jocytės, Giedrės Labuckienės ir Daugilės Šarauskaitės vedama „Baltųjų“ komanda, kuri 75:70 (21:21, 14:16, 23:19, 17:14) įveikė „Žaliąją“ ekipą. Asmeninė žaidėjų statistika nebuvo vedama.

Atkakliose rungtynėse dvikovos nugalėtoją lėmė taiklus Justinos Miknaitės tritaškis, kuris padidino pranašumą iki penkių taškų (72:67). Varžovės dar buvo sušvelninusios deficitą ir Audronė Zdanevičiūtė tritaškiu metimu galėjo išlyginti rezultatą, tačiau šis skriejo pro šalį.

Šeštadienį (rugpjūčio 8 dieną) Lietuvos moterų rinktinė išmėgins jėgas su Lietuvos U16 vaikinų rinktine. Dvikovą nuo 19 valandos tiesiogiai galėsite stebėti per TV6 ir internetu: tv3.lt bei TV3Play. Rungtynes Druskininkų sporto centro salėje nemokamai galės stebėti ir žiūrovai, tiesa jų skaičius labai ribotas – į salę galės patekti tik 100 žmonių.



Komentarai:

Jonas
kodel netransliavo tv3???
2020-08-07
-4
Atsakyti
Ooo
bachuriukai gales rytoj pagnaibyt mergaites ,,netycia,,. tik ar nebus kad sortus uzsodes pora ismeru didesniu kad nesimatytu ju dziaugsmas zaidziant pries tokias panelytes
2020-08-07
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.