Prie „Ryto“ treniruočių stovyklos prisijungė du „Perlo“ krepšininkai

2020-08-12 11:00
Nuotr.: M. Baranauskas/LKL
Nuotr. M. Baranauskas/LKL

Prasidėjusioje Vilniaus „Ryto“ treniruočių stovykloje vyr. treneris Donaldas Kairys pakvietė du naujus veidus.

„Perlo“ ekipos krepšininkai – Martynas Pacevičius ir Robertas Subotkevičius nuo pirmadienio treniruotėse pluša su pagrindine sostinės komanda.

Abu jaunuoliai prie „Ryto“ jaunimo sistemos prisijungė šią vasarą bei kartu gynė Vilniaus komandos spalvas „Hoptrans 3X3“ turnyre.

Jaunimo pastangomis treniruotėse liko sužavėtas ir „Ryto“ vyr. treneris Kairys.

„Su treneriais stebėjome kelias „Perlo“ treniruotes ir Robertas su Martynu iškart išsiskyrė savo fiziškumu bei energija aikštelėje. Norime padėti jiems augti kaip krepšininkams ir suteikiame progą parodyti savo sugebėjimus su „Ryto“ žaidėjais“, – kalbėjo „Ryto“ strategas. 

204 cm ūgio „Perlo“ kapitonas Pacevičius tai įžvelgia kaip gerą motyvaciją pakelti savo žaidimą į aukštesnį lygį.

„Esu dėkingas treneriams už šį šansą. Sunkiai treniravausi vasarą, o prisijungęs prie „Ryto“ treniruočių noriu judėti į priekį bei įrodyti ko esu vertas“, – sako vidurio puolėjas. 

Sostinės klubas dar nėra baigęs komandos komplektacijos. „Rytas“ LKL sezone startuos rugsėjo 19 d., o FIBA Čempionų lygoje debiutuos spalio 14 d.



Komentarai:

Tėvas
Gražu žiūrėti,kaip Rytas komplektuoja komandą.Manau šį sezoną duos į" kaulus" visiems.
2020-08-12
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.