Vyriausybė patvirtino krepšinio rungtynių organizavimo tvarką

2020-08-19 13:56
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Vyriausybė trečiadienio popietę priėmė naujus nutarimus dėl žiūrovų krepšinio rungtynėse ir kitų uždarose erdvėse vyksiančių renginių.

Pranešama, kad žiūrovų skaičius nuo rugsėjo 1-osios nebus ribojamas su sąlyga, jog renginio organizatoriai bilietus pardavinės internetu. Priešingu atveju, į krepšinio rungtynes ar kitus renginius bus įleidžiama tik 300 žiūrovų.

Tinklalapis „BasketNews.lt“ jau anksčiau skelbė, kad sausakimšų arenų kurį laiką dar vis tiek neišvysime, nes klubai turės laikytis vieno iš dviejų reikalavimų:

1. Išlaikant vieno metro atstumą tarp žiūrovų ir šiems privalomai dėvint kaukes;

2. Išlaikant dviejų metrų atstumą tarp žiūrovų ir nekeliant reikalavimo dėvėti kaukę.

Manoma, kad didesnė dalis arenų valdytojų rinksis pirmąjį variantą.

Vyriausybė taip pat patvirtino tvarką, pagal kurią iš užsienio atvykstančioms komandoms nereikės karantinuotis. Visgi jos turėtų griežtai tikrintis dėl užsikrėtimų koronavirusu.

„BasketNews.lt“ žiniomis, planuojama, kad atvykstanti komanda iki išvykos likus mažiau nei 72 valandoms turės patikrinti visus savo žaidėjus ir gauti neigiamus jų koronaviruso testus. Dar vienas testas visų komandos narių lauktų atvykus į Lietuvą.

Taip sienos į Lietuvą atsivertų sporto komandoms iš, pavyzdžiui, Ispanijos, Izraelio, Rusijos ir Serbijos, iš kur dabar užsieniečiams apskritai draudžiama atvykti, kadangi ten 100 tūkst. žmonių tenka daugiau nei 25 apsikrėtimai koronavirusu.



Komentarai:

ulialia
Na vienai komandai tai tie ribojimai nesvarbu. Vistiek i ju rungtynes ziurovai neina.
2020-08-19
-8
Atsakyti
djgaffer
Vistiek rungtynėse ar renginiuose bus tokių,kurie tas kaukes nusiims.Su viena jų teko sąskaitas eiti apsimokėti,tai sunku buvo kvėpuoti.Šarabanai tik suktis pradėjo,prakaitas išmušė,spaudimas užkilo,smegenys mažai deguonies gavo.Tai jaučiausi,kaip dusinamas.Todėl tikrai bus nemažai tokių,kurie tas kaukes mes nafik rungtynėms įsibėgėjus.
2020-08-19
Atsakyti
Siauliai
Patarkit ar pirkti abonementa i LKL rungtynes?
2020-08-19
+3
Atsakyti
Sigis
per pirmas varzybas ras serganti,galesit visi pagalius i nosi poto kist
2020-08-19
-8
Atsakyti
kas
kas atsakys uz 3 menesiu karantina? Siuo metu situacija, kaip karantino metu, bet leidziama viskas, net masiniai renginiai be apribojimu ir net kaukiu nereiks :d Idomu niekam tas nekliuna? 3 menesius zudaryti buvom, nes sake baisus virusas, o dabar viskas leidziama, nors nauju atveju panasiai, kaip karantino metu :DDD
2020-08-19
-6
Atsakyti
Valio
pralobino motiejus skverneliui sia ideja mad tik suskrinkti babkes uz pinigus :( ble ble visa europa zaidzia be ziurovu pas mus vardan tos zalgirio rizokuojama uzsiveiati zidiniu ir tada uDaryt kitua verslus
2020-08-19
-11
Atsakyti
Mindaugas
nustokit čia vemti apie tas kaukes. Visa Europa su tom kaukėm sporte, Neymarui Šarui ir t.t neproblema pabūt su kaukę Jūs išrinktieji negalėsit pust keptos duonos ir čepsėt dėl kaukės tai jau didžiausia problema :D
2020-08-19
+1
Atsakyti
lol
uzp!so nerealiai su savo kaukem d0lbanas veryga. susukti ji i binta kaip mumija ta dalbajoba
2020-08-19
-1
Atsakyti
Veryga Pasitrauk
Netrukdyk žmonėms gyventi. ... Kaip sako gudai- uchodi Viaryga.
2020-08-19
-1
Atsakyti
Anonimas
Ir situos lopus vel isrinks liaudis rinkimuose
2020-08-19
+3
Atsakyti
Daunai
tai jei kasoj perka gali 300 parduot tik. jei internetu tai, kad ir 7500? ot blet gudrus virusas. kavinese nepuola, o jei maxima uz 3 metru jau reik kaukes. prezidentu nepuola ir tt. laidose lopai filmuojasi su kaukem o isjungus kameras skuba nusiimt. nes gi virusas tik prie ijungtos kameros pavojingas. cirkai krc.
2020-08-19
+3
Atsakyti
a_White37
manau dauguma ar taip, ar taip internetu perkasi :D
2020-08-19
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 17

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.