Saugumo sumetimais „Juventus“ planuoja atsisakyti pavienių bilietų prekybos

2020-08-21 13:17
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

COVID-19 infekcijai ir toliau neapleidžiant šalies teritorijos, o Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministerijai nustatant vis daugiau apribojimų masiniams renginiams, Utenos „Juventus“ klubas 2020-2021 metų sezone veikiausiai neprekiaus pavieniais bilietais į rungtynes.

Pagal naujausius reikalavimus, į rungtynes atvykę krepšinio sirgaliai privalės dėvėti apsaugines veido kaukes, sėdėti vieno metro atstumu vienas nuo kito bei būti registruoti tam, kad įvykus užsikrėtimui būtų galima nustatyti kontaktus bei aplinkui sėdėjusius žmones.

„Šie apribojimai labai sumažina vietų arenoje skaičių, nes kas antra kėdė tampa nenaudojama. Be to, žiūrovų registravimas reiškia, jog arenos kasoje negalėtume pardavinėti bilietų, juos tektų pirkti tik internetu. Sudėjus visas šias aplinkybes artėjame prie sprendimo, jog pavienių bilietų nepardavinėsime arba jų būtų labai mažas kiekis, kas automatiškai reikštų didesnę kainą“, – kalbėjo klubo direktorius Eimantas Skersis.

Nors naujasis krepšinio sezonas startuos maždaug už mėnesio, šiuo metu, pritaikius apribojimus, arenoje liko tik 427 laisvos vietos.

„Iš anksto norime visų atsiprašyti, tačiau artėjantį sezoną į rungtynes nebeliks nė vieno sąrašo, taip pat nemokamai nepateks ir Utenos sporto centro auklėtiniai. Tiesiog fiziškai neturime vietų. Jei leistume visus, nebeturėtume vietų prekiauti abonementais. Planas toks, kad į rungtynes pateks tik sezono abonementų turėtojai. Suprantame, kad bus nepatenkintų, tačiau tokie metai ir visiems reikia prisitaikyti. Tikimės, kad visa ši pandemija netruks labai ilgai ir vėliau, gal net 2021-2022 metų sezone vėl viskas grįš į senas vėžes“, – teigė Skersis.

„Juventus“ klubas planuoja visiems sezono abonementų turėtojams pagaminti ir padovanoti specialias veido kaukes su komandos simbolika, taip siekiant bent šiek tiek kompensuoti nepatogumą, jog arenoje visų rungtynių metu teks sėdėti dengiant veidą.

Nuo rugpjūčio 24 d. (pirmadienio) abonementai brangs.

2020-2021 metų „Betsafe-LKL“ sezonas startuos rugsėjo 19 dieną.



Komentarai:

Anonimas
tokiu metu leisti abonementus į prekybą tas pats kas apiplešinėti žmones vidury baltos dienos :D niekas nežino kas, kaip bus po savaites, o čia matai metam į priekį abonementus nori pardavinėti
2020-08-21
Atsakyti
:D
nu paziuresim kiek dabar raudonuju velniu bus kai nemokamai neileidines
2020-08-21
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.