Nepataikantis George’as dėl to nesijaudina: „Aš ne Hardenas“

2020-08-22 15:06
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Paulas George’as per paskutines dvejas NBA atkrintamųjų rungtynes pataikė vos 7 metimus iš 33, tačiau sako dėl to nesijaudinantis, nes „taškų pelnymas nėra tai, kuo jis garsėja“.

„Aš ne Jamesas Hardenas, – pareiškė George’as. – Mano specialybė nėra tik pelnyti taškus. Didžiuojuosi būdamas efektyvus abejose aikštės pusėse. Kartais bus tokių vakarų kaip šis, kai nepataikai, tačiau negaliu leisti, kad tai paveiktų mano žaidimą.“

Praėjusią naktį mače su Dalaso „Mavericks“ jis pataikė vos 3 metimus iš 16, įskaitant 1 tritaškį iš 8, tačiau Los Andželo „Clippers“ laimėjo 130:122.

George’as pelnė 11 taškų, atkovojo 9 kamuolius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

„Bandau daryti viską ir teisingai žaisti šį žaidimą, – sakė George’as. – Perduodu kamuolį kitiems, ginuosi, kovoju dėl kamuolių. Visko po truputį. Kažkiek nepataikau, tačiau geras dalykas tas, kad vis tiek pirmaujame serijoje 2-1.“

Pirmajame serijos mače George’as pelnė 27 taškus, pataikydamas 10 metimų iš 22. Visgi antrajame mače jis realizavo vos 23,5 proc., o trečiajame – 18,8 proc. metimų. Tai – pirmas kartas nuo 2011 metų, kai jis dvejas rungtynes iš eilės atkrintamosiose metė prastesniu nei 30 proc. taiklumu.



Komentarai:

Anonimas
Tai kad jis nuo 2015 metu jau feilina playoffuose
2020-08-22
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.