NBA potencialo argentinietis pirmenybę teikia žaidimui pas Šarą

2020-08-27 21:31
Nuotr.: TASS – Scanpix
Nuotr. TASS – Scanpix

„Barcelonos“ globojamas talentas Leandro Bolmaro regimas tarp potencialių pasirinkimų NBA naujokų biržoje, tačiau argentinietis neketina skubinti įvykių ir prioritetą teikia patirties bagažo kaupimui pildant Šarūno Jasikevičiaus schemas.

Katalonijos ekipa neseniai su universaliuoju 19-mečiu 201 cm ūgio gynėju pasirašė naują trejų metų kontraktą, kuriuo garantavo vietą pagrindinėje „Barcos“ sudėtyje.

„Dabar esu susikoncentravęs į žaidimą „Barcelonoje“, NBA palauks, jeigu man bus lemta ten būti, – kalbėjo Bolmaro, kuriam naujokų biržoje prognozuojamas šaukimas pirmojo rato pabaigoje arba antrojo rato pradžioje. – Aš vis dar esu labai jaunas ir noriu likti Barselonoje, kur jaučiuosi labai komfortiškai.“ 

Leandro Bolmaro

Leandro  Bolmaro
Pozicija: SF
Amžius: 19
Ūgis: 201 cm
Gimimo vieta: Argentina

Praėjusį sezoną „Barcelonos“ vyrų komandoje debiutavęs Bolmaro ACB lygoje sužaidė devynerias rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleido po 13 minučių, įmetė po 5,1 taško, atliko po 1,7 rezultatyvaus perdavimo ir sugriebė po 1 kamuolį.

Eurolygoje jis pasirodė šešiuose mačuose. Artėjantį sezoną Jasikevičiaus vadovaujamame klube jaunuoliui teks daugiau šansų.

„Šaras man nuolatos kartoja daryti tai, ką gebu geriausiai, – įspūdžiais iš Lietuvos legendos treniruočių dalijosi jis. – Treneris ragina būti pasiruošusiam ir laukti suteikiamų šansų. Žaisiu Eurolygoje ir ACB, kas yra aukščiausias lygis, ir privalau komandai atiduoti visą save.“

Trečioje Ispanijos lygoje Bolmaro pastarąjį sezoną vidutiniškai rinko po 14,9 taško, 2,7 atkovoto kamuolio ir 3,6 rezultatyvaus perdavimo per 26 žaidimo minutes.



Komentarai:

Lietuva
Panašių gabaritų kaip ir Ginobili. Būtų įdomu pamatyt ateinančioje olimpiadoje. Aišku gal daug ir nežaistų bet kaip trečias atakuojantis gynėjas būtų įdomu įgytų patirties ir pasimokytų iš tokių žaidėjų kaip Campazzo, Garino gal ir Scola
2020-08-28
-2
Atsakyti
...
Dabartinėj Barcoj išsikovot vietą pagrindinėj sudėty jau rimtas žingsnis, čia jau panašiai Ginobili potencialo bachūras gali būt
2020-08-27
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.