36-erių Carmelo tikisi ir toliau rungtyniauti „Blazers“ klube

2020-08-30 09:29
Nuotr.: AFP – Scanpix

36-erių 203 cm ūgio Carmelo Anthony neketina trauktis iš stipriausios pasaulio lygos NBA.

Atletas daugiau nei metus laiko praleido be krepšinio, tačiau šio sezono pradžioje sulaukė pasitikėjimo iš Portlando „Trail Blazers“ ir šiame klube sužaidė visą sezoną.

„Manau, kai ateis kitas sezonas, aš vėl grįšiu į kovą“, – Carmelo tinklalapiui ESPN sakė po paskutinių sezono rungtynių, kuriose „Blazers“ nusileido Los Andželo „Lakers“ 122:131 ir Vakarų konferencijos ketvirtfinalio seriją pralaimėjo 1-4.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
43
Naudingumas
48
Baudų metimai
85%
11/13
Atkovoti kamuoliai
9

Šį sezoną po 15,4 taško, 6,3 atkovoto kamuolio ir 1,5 rezultatyvaus perdavimo rinkęs puolėjas tikisi karjerą tęsti Portlande.

„Meldžiuosi, kad tai būtų Portlandas. Manau, kad čia radau savo namus. Manau, kad ir jūs, žurnalistai, pamatėte, kodėl man taip tinka ši vieta. Tuomet, kai randi vietą, kurioje jauti komfortą, kuri tau leidžia būti tuo, kuo esi, tu nori toje vietoje pasilikti. Tuomet, kai viskas veikia, nereikia pokyčių“, – teigė krepšininkas.

Carmelo paliko puikų įspūdį „Blazers“ vyriausiajam treneriui Terry Stottsui.

„Jaučiuosi pagerbtas, kad turėjau galimybę jį treniruoti. Jis yra „Šlovės muziejaus“ krepšininkas“, – sakė treneris.

Per paskutines trejas rungtynes su „Lakers“ Anthony vidutiniškai pelnė po 21 tašką, o paskutinėje dvikovoje surinko 27 taškus (6/12 dvit., 3/4 trit., 6/7 baudos) ir atkovojo 5 kamuolius.

Paskutinių „Blazers“ ir „Lakers“ rungtynių epizodai:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.