„Ryto“ naujokas Jacksonas apie Lietuvą teiravosi Gebeno

2020-09-03 09:50

Trečiadienio vakarą į Lietuvą atvyko pirmasis Vilniaus „Ryto“ legionierius – sostinėje nusileido amerikietis Demetriusas Jacksonas.

Kiti du vilniečių užsieniečiai, Andrew Goudelockas ir Chrisas McCulloughas, prie komandos prisijungs kiek vėliau, tačiau Jacksonas jau spėjo su jais pabendrauti.

„Kalbėjausi su Andrew ir Chrisu. Tai – du geri žaidėjai, esu anksčiau žaidęs su Chrisu, todėl labai džiaugiuosi, jog galėsiu kartu su jais rungtyniauti ir siekti pergalių.

Demetrius Jackson

Demetrius  Jackson
Komanda: Vilniaus Rytas
Pozicija: PG
Amžius: 25
Ūgis: 185 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: JAV

Kalbėjau su Chrisu prieš porą dienų. Mes esame pasiruošę. Gražiausi epizodai, dėjimai, rezultatyvūs perdavimai...“ – atvykęs į Vilnių prisistatė Jacksonas.

Apie Lietuvą krepšininkui papasakojo Martinas Gebenas, su kuriuo 25-erių įžaidėjas kartu žaidė universitete.

„Notre Dame'o universitete turėjau komandos draugą Martiną Gebeną, kuris dabar žaidžia kitoje Lietuvos komandoje. Jis man nemažai papasakojo. Nekantrauju aplankyti miestą ir pasinerti į šią patirtį.

Fiziškai ir psichologiškai jau esu pasiruošęs. Ruošiau savo mintis ir kūną“, – pasakojo Jacksonas, kuris prie komandos galės prisijungti tik sulaukus neigiamo koronaviruso testo atsakymo.

2016 m. 45-uoju šaukimu Bostono „Celtics“ pašauktas 25-erių amerikietis per pirmuosius dvejus savo karjeros metus atstovavo „Rockets“ bei „76ers“ ekipoms.

Iš viso atletas NBA sužaidė 26 rungtynes ir vidutiniškai pelnė po 1,9 taško, atkovojo po 0,7 kamuolio bei atliko po 0,7 rezultatyvaus perdavimo.

2019-2020 m. sezone Jacksonas NBA G lygoje gynė „South Bay Lakers“ garbę. Per ketverias sužaistas rungtynes amerikietis fiksavo 10 taškų ir 5,5 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Pirmąsias oficialias rungtynes vilniečiai Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) žais rugsėjo 19-ąją, kai namuose priims Utenos „Juventus“.



Komentarai:

djgaffer
Svarbu,kad domėjosi.Dauguma ryto legiono net nežino,kur vyksta.O čia net Gebeno paklausė,kaip sakoma nebloga pradžia.Matysim,kaip jam seksis taikytis prie Europinio krepšinio.
2020-09-03
-2
Atsakyti
Antanas
Gebenas apsviete,kad tavo komanda bus is G tasko
2020-09-03
-3
Atsakyti
Morgan
Matyt Gebenas jam apsviete prota nes sitas jau nebesisvaido pareiskimais kaip kad kiti anksciau buve moliai, kurie iskart atvyke aiskindavo kad atvaziavo cia Zalgirio nuversti nuo sosto.
2020-09-03
+2
Atsakyti
Anonimas
Gebenas turejo pasakyti sitam zaidejui kas jo laukia Lietuvoje nuo Zalgirio.
2020-09-03
+4
Atsakyti
alioalio
nu naciort...nereikejo taip pagaidinti zalgirio..sako zinau gebena is univero,jis zaidzia kazkokioj kitoj Lietuvos komandos
2020-09-03
Atsakyti
mindaugas
tai labai daug ymesdavo nba
2020-09-03
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.