WikiŠliks S02E13: mirtinas snaiperis – tinkliukus plėšęs Kurtinaitis

2020-09-10 12:55

Tryliktoje antrojo „WikiŠliks“ sezono serijoje visas dėmesys skiriamas buvusiam Lietuvos rinktinės snaiperiui Rimui Kurtinaičiui.

Dabartinis Maskvos srities „Chimki“ vyriausiasis treneris profesionaliai krepšinį žaidė net iki 46-erių, o laidos autorius Giedrius Šlikas atrinko epizodus iš įvairių Kurtinaičio karjeros stotelių.

Šioje serijoje išvysite Kurtinaičio žaidimo epizodus ne tik su Kauno „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės marškinėliais, bet ir mažai kam matytus tikslius Kurčio metimus iš karjeros etapo Vokietijoje ar Australijoje.

Taip pat pamatysite ir Kurtinaičio emocijas draugiškose rungtynėse, kuriose snaiperis, po legendinio Lietuvos arbitro Virginijaus Dovidavičiaus švilpuko, sviedė į teisėją kamuolį ir iškart buvo nubaustas technine pražanga.

Per ilgą krepšininko karjerą gynėjas taip pat dvejus metus praleido Madrido „Real“, kur jam kompaniją palaikė Arvydas Sabonis, o paskutinį sezoną Lietuvoje sužaidė atstovaudamas Vilniaus „Lietuvos rytui“.

Praėjusią savaitę prašėme įvardyti rungtynėse laksčiusį berniuką, kuris vėliau tapo profesionaliu krepšininku. Teisingas atsakymas – Rimo Kurtinaičio sūnus Giedrius.

Sveikiname teisingai po „YouTube.com“ įrašu pasisakiusį Robertą Freimoną ir kviečiame jį susisiekti su mumis el. paštu info@basketnews.lt. Žaidimo laimėtojui atiteks „BasketNews.lt“ marškinėliai.

Dvyliktoji serija:



Komentarai:

kawns
Vedėjas laidos kaip ir jos turinys iš 90 :)
2020-09-11
-4
Atsakyti
anonimas07
ar yra dar siame amziuje, kas ziuri sita laida? Nors temos ir gal idomios, medziaga kaip po yra, na bet vedejyste, pristatymas, turinio pateikimas ziauriau nei ziaurus.
2020-09-11
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.