Didžiojo krepšinio sugrįžimas Kaune: žiūrovai taikosi prie naujos realybės

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“
2020-09-12 17:10

Ryškiausios Europos krepšinio žvaigždės vėl laksto ant „Žalgirio“ arenos parketo. Šeštadienį Nemuno saloje įvyksta neoficialus krepšinio sugrįžimas – po pusės metų pertraukos čia rengiamos rungtynės su žiūrovais.

Apie 3000 žmonių įsigijo bilietus į pirmąją turnyro, kuriame dalyvauja „Žalgiris“, Atėnų „Panathinaikos“, Milano „AX Armani Exchange“ ir Berlyno ALBA, dieną.

Dalis jų, apie 1000 žmonių stebėjo jau pirmąjį dienos mačą tarp Milano ir Berlyno komandų. „Žalgiris“ su „Panathinaikos“ varžysis nuo 19 val.

Žiūrovai tribūnose sėdi laikydamiesi socialinės distancijos – pusė „Žalgirio“ arenos kėdžių yra užklijuotos juodomis juostomis, draudžiančiomis sėstis, todėl net kartu atėjusius žmones skiria bent viena vieta.

Absoliučiai visiems į areną atvykusiems žiūrovams lauke tikrinama kūno temperatūra (ji negali viršyti 37,3 laipsnių). Žiūrovai į areną įleidžiami tik su kaukėmis, visi jie užsidengę veidus sėdi ir tribūnose.

Arenoje nuolat dezinfekuojami įvairūs paviršiai – rankenos, stalai.

„Žalgirio“ arenoje veikia tik koridoriuose esantys barai ir užkandžių vietos – dabar į salę draudžiama įsinešti ne tik gėrimus, bet ir maistą.

Pagal dabartinę sveikatos apsaugos ministerijos nustatytą tvarką žmonių skaičius uždaruose renginiuose neribojamas, tačiau žiūrovai turi sėdėti vieno metro atstumu. Taip „Žalgiris“ į rungtynes maksimaliai gali parduoti apie 7000 bilietų.



Komentarai:

Nu kada
Dieve Dieve, kad baigsis tas tyciojimasis is zmoniu su tom kaukem. Nu gal jau gana??? Jau moksliskai irodyta, kad jos nepadeda nuo nieko, tik gal nebent nuo baudos gavimo......
2020-09-12
-3
Atsakyti
Pofka
lipnios juostos svaistymas :D
2020-09-12
Atsakyti
dj
neverstu tu kaukiu devet, tai ir per draugiskas uzsipildytu tie 7k, o dabar per tv geriau nei save kankint sedint su ta kauke...
2020-09-12
-1
Atsakyti
Andrius
Transliuoja per pc Lt kalba LRT LT
2020-09-12
-2
Atsakyti
Serbentautas
telikas transliuos?
2020-09-12
+1
Atsakyti
o tai netransliuoja?
2020-09-12
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.