Šarūnas Jasikevičius: „Real“ leidome žaisti per lengvai“

2020-09-14 08:09
Nuotr.: Barcelona Basket
Nuotr. Barcelona Basket

Antrąją kovą dėl titulo pralaimėjęs „Barcelonos“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius akcentavo savo auklėtinių pražangas, kurios kainavo brangius taškus.

Katalonijos sostinės klubas Ispanijos Super taurės turnyro finale Tenerifėje 67:72 krito prieš amžinąjį varžovą Madrido „Real“.

„Mums tai – sunkus pralaimėjimas, kurį nulėmė smulkios detalės, – sakė Jasikevičius. – Deja, padarėme tokių pražangų, kurios neatitiko mūsų žaidėjų lygio. Varžovams leidome žaisti per lengvai, turime juos priversti dirbti kur kas sunkiau. Su mūsų prastomis pražangomis jie galėjo lengvai rinkti taškus.

Paskutiniame kėlinyje „Real“ buvo kietesni, o mūsų klaidos jiems leido pelnyti lengvus taškus.“

Iki mačo pabaigos likus 10 sekundžių Facundo Campazzo įmetė tik vieną baudą, o Barselonos krepšininkų atsilikimas siekė 3 taškus. Visgi lemiamas Adamo Hangos tritaškis tikslo nepasiekė ir pergale džiaugėsi Ispanijos sostinės krepšininkai.

„Matau daug pozityvių dalykų. Manau, kad šią savaitę mes gerokai patobulėjome, krepšininkai pradeda suprasti, kaip mes ginamės ir puolame. Tikimės, kad tai gerinsime kiekvieną savaitę. Daugeliu dalykų esu patenkintas, tačiau kiekvienas pralaimėjimas yra labai skaudus“, – mintis išsakė Šaras.

Šaras vadovauja savo komandai:

Barselonos komandos neišgelbėjo ir trečdalį klubo taškų pelnęs Nikola Mirotičius, per 29 minutes įmetęs 22 taškus (5/7 dvit., 3/4 trit., 3/5 baud.), atkovojęs 7 kamuolius ir užfiksavęs 28 balų naudingumą.

Prieš tai „Barca“ pralaimėjo Katalonijos taurės finalą Andoros krepšininkams.

„Turime patobulėti fiziškai ir perprasti savo sistemą. Turime suprasti, kad svarbios rungtynės yra laimimos dėl smulkių detalių. Tai yra raktas. Mes tobulėjame“, – teigė Jasikevičius.

Rungtynių epizodai:



Komentarai:

hehe
nu biski nepaejo pirmas egzaminas, bet gal eurolygoj geriau seksis
2020-09-14
-13
Atsakyti
rr
Įdomu ar Barsos vadovai bus tokie pat kantrūs kaip žalgirio.
2020-09-14
-5
Atsakyti
ed
Manau Eurolygos sezone Barca padorys savo galią. to Jonas: o kas blogai ? Pamiršai Žalgirio laikus kai Šaras su savo SISTEMA kaip žaidė ? kai žaidėjai priprasdavo prie Šaro sistemos taktikų, tai Žalgiris galėdavo nukalt bet ką ! O tu išsivaizduok Barca, kai ji pripras prie jo sistemos, tai bus tikrai galinga komandą.
2020-09-14
+2
Atsakyti
Bc Kaunas
Cia jam ne lkl :D
2020-09-14
-7
Atsakyti
Jonas
turime perprasti sistema.....vel mizniaus tos pacios daineles, nejuokink obuoly, su savo visu TRENERIU stabu!!
2020-09-14
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.