„Rockets“ palikęs D'Antoni siejamas su Sabonio klubu

2020-09-14 23:25
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Hjustono „Rockets“ savo noru palikęs Mike'as D'Antoni nuo kito sezono gali treniruoti Domantą Sabonį Indianos „Pacers“ klube, skelbia „The Philadelphia Inquirer“.

Pasak vietinės Filadelfijos spaudos, vos tik pasirodžius žiniai, jog 69-erių specialistas traukiasi iš „Rockets“, į vyr. trenerį dėmesį atkreipė ir vairininko ieškanti Filadelfijos „76ers“.

Visgi dabar pranešama, kad D'Antoni veikiausiai Indianoje pakeis Nate'ą McMillaną.

Atkreipiamas dėmesys į tai, jog D'Antoni pasitraukimas ir McMillano atleidimas gali sietis tarpusavyje.

McMillanas gana sėkmingai treniravo „Pacers“, kuri įsibėgėjus rugpjūčiui pasiekė susitarimą dėl naujos sutarties su specialistu, taip su juo siedama savo ateitį. 

Po dviejų savaičių „Pacers“ Rytų konferencijos ketvirtfinalyje 0-4 pralaimėjus Majamio „Heat“, Indianos ekipos vadovai pakeitė savo sprendimą ir nusprendė atleisti McMillaną. 

D'Antoni pasitraukimas taip pat kelia klausimų, mat „Rockets“ dar anksčiau norėjo matyti šį trenerį savo ekipoje.

Pažymima, jog tokius netikėtus ėjimus, kaip „Pacers“ šiuo atveju, komandos priima jau turėdamos naują kandidatą. Tuo metu tokie patyrę specialistai kaip D'Antoni apie savo pasitraukimą, nepaisant komandos rodomo dėmesio, dažnu atveju informuoja turėdami susitarimą su kita ekipa.

Visgi žurnalistas Jasonas Dumas iš „KRON4 News“ praneša, kad D'Antoni planuoja kalbėtis su „76ers“ artėjančią savaitę. Šios ekipos akiratyje – ir Oklahomos „Thunder“ palikęs Billy Donovanas.



Komentarai:

Karolis
Skamba kaip ankedotas, bet liūdna, kad Pacers rimtai galvoja. O gal net ir susitarė. Įdomu iškeistų Domą?
2020-09-15
+9
Atsakyti
Bepalankus sabobiui
šis treneris, turneriui nebent lobus uzmes, o sabonio rankos juk per trumpos, dantoni pick and roll žaisdavo bet žiauriai mažai capela ir cp, hardenas
2020-09-15
+1
Atsakyti
Anonimas
Sabonį keist reikia tada, pageidautina į žiedų contender\'ius.
2020-09-15
+9
Atsakyti
Pool
šitas kur eis vistiek bus išmestas
2020-09-15
+1
Atsakyti
Anonimas
Ble pacers gal 4 aukstus turi ir nori imtis sito small ballninko. Nepavydziu Domantui.
2020-09-14
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.