„Betsafe“ kompanija tapo generaline Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rėmėja

2020-09-17 13:16
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Šią savaitę Lietuvos krepšinio federacija (LKF) ir „Betsafe“ pratęsė dešimtmetį trunkantį bendradarbiavimą. Partnerystė pratęsta iki 2022 m. Bendrovė nuo šių metų yra LKF ir Nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės generalinė rėmėja.

LKF prezidentas Arvydas Sabonis džiaugėsi pratęsta partneryste ir pažymėjo pagrindinių partnerių svarbą koronaviruso krizės akivaizdoje.

„Labai didžiuojamės mūsų partneryste, kuri skaičiuoja jau daugiau nei dešimtmetį. Simboliška, kad tiek 2010-aisiais, tiek dabar, pasaulį kaustant ekonomikai skaudžioms krizėms, „Betsafe“ ryžtasi mesti gelbėjimo ratą stipriai paveiktai krepšinio bendruomenei. Be to, federacijai yra ypač svarbu tęstinumas ir tradicijos, o mūsų ilgamečiai partneriai aiškiai palaiko tas pačias vertybes“, – teigė LKF prezidentas Arvydas Sabonis.

Nuo 2010 m. lošimų bendrovės remiama Lietuvos rinktinė iškovojo du sidabro medalius Europos pirmenybėse, bronzos medalį ir ketvirtąją vietą Pasaulio čempionatuose. Be to, „Betsafe“ dėka Lietuvos rinktinė turi galimybę ne tik keliauti į Europos čempionato atrankos rungtynes kitose šalyse, tačiau ir šią vasarą susirinko į dviejų savaičių stovyklą, kurią vėliau vainikavo draugiškas turnyras Estijoje su vietos ir Latvijos ekipomis.

Pasak Baltijos šalių „Betsafe“ tinklo generalinio direktoriaus Kaido Ulejev, tiek metų trunkantis bendradarbiavimas jau ne tik tapo puikius rezultatus abiems pusėms nešančia partneryste, bet ir įrodo bendrovės strateginį tikslą – prisidėti prie sporto populiarinimo ir augimo.

„Didžiuojamės, kad jau daugiau nei dešimtmetį turime galimybę savo darbo rezultatais pasidalinti su pačia svarbiausia ir geriausia Lietuvos krepšinio komanda. Mūsų partnerių sąraše be Lietuvos krepšinio federacijos ir Lietuvos krepšinio lygos yra ir yra buvę tokie vardai kaip „Manchester City“, Conoras McGregoras, „Alfa Romeo Racing“.

Tai liudija, jog jau daugelį metų kryptingai prisidedame prie sporto industrijos augimo, o šis susitarimas tai dar kartą įrodo“, – nauja sutartimi, galiosiančia iki 2022-ųjų metų pabaigos, džiaugėsi Ulejev.

Šiuo metu „Betsafe“ yra viena didžiausių internetinių lošimų bendrovių šalyje, organizuojanti sporto lažybas, kazino ir internetinius pokerio žaidimus. Bendrovė taip pat turi vieną didžiausių lažybų punktų tinklų Lietuvoje.

„Betsafe“ priklauso švedų įmonei „Betsson AB“, kuri yra viena didžiausių bendrovių Šiaurės Europoje, o lošimų rinkoje – vieni pasaulinių lyderių. Stokholmo NASDAQ akcijų biržoje „Betsson“ grupės rinkos kapitalizacija siekia 9,9 milijardų eurų.



Komentarai:

djgaffer
Patikimas partneris,jau ne vienus metus rodantis savo ištikimybę.Tokių šiais laikais retai rasi,todėl gerai,kad bendradarbiavimas tęsiasi.
2020-09-17
+2
Atsakyti
Jonas
atidirbs rinktine tuos pinigelius greit su statymais. jei lazybu bendrove tampa pagrindine remeja, koks dar cia sportas??? o dar yra klaunu kurie tiki palaiko ir serga uz sita parodija.
2020-09-17
-6
Atsakyti
varom toliau
Dar trūksta Brazzers ir Vatikanų kunigų tarp rėmėjų ir būtų royal flush
2020-09-17
+6
Atsakyti
Anonimas
Sitiems viskas sueina. Ir Huawei jokiu problemu nekelia. Po**i, kad tai itin pavojinga kompanija. Po**i tie zudomi, kankinami zmones Kinijoj ir HK. Bet juk reikia pinigu. Visokios Valanciunienes ar Ulanoves juk ne uz dyka Palangoj apgyvendinamos. O dar tas atrankos turnyras uz 3 mln. kazin ar duos kokia graza, kai tokia situacija su ziurovais.
2020-09-17
+2
Atsakyti
Anonimas
kur tau neprates, gi taip pelninga daryt bizni is zmoniu su priklausomybe :D be adblocko nebutu imanoma net narsyti po lietuviskus portalus nes bent puse ju jau su ikyriom lazybu reklamom
2020-09-17
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.