Ispanai užtikrintai perrinko Garbajosą federacijos prezidentu

2020-09-21 19:00
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Ispanijos krepšinio bendruomenei toliau atstovaus Jorge Garbajosa. Oficialiai paskelbta, jog 42-ejų legenda federacijos prezidento rinkimuose užtikrintai buvo perrinktas antrajai kadencijai – jis surinko 92 proc. balsų, už balsavo 66 iš 72 dalyvių.

„Esu sujaudintas tokio palaikymo, – sakė Garbajosa. – Tai priimu kaip mano praėjusių ketverių metų darbo užtvirtinimą. Mums sekėsi, tačiau nepasitaikė ir klaidų. Nepaisant to, tikiuosi, jog federacija pasistūmėjo į priekį per tuos ketverius metus. Tuo pačiu pasistūmėjo ir krepšinis.“

Olimpinis vicečempionas savo darbą Ispanijos federacijoje pradėjo 2016-aisiais. Tais pačiais metais Ispanijos rinktinė iškovojo olimpinių žaidynių bronzą, 2017-aisiais laimėjo Europos čempionato bronzą, o 2019-aisiais triumfavo pasaulio čempionate. 

Jorge Garbajosa

Jorge  Garbajosa
Pozicija: PF, SF
Amžius: 42
Ūgis: 206 cm
Svoris: 111 kg
Gimimo vieta: Madridas, Ispanija

Gindamas šalies garbę krepšinio aikštelėje Garbajosa tapo pasaulio ir Europos čempionu, iškovojo Senojo žemyno sidabro ir bronzos medalius.



Komentarai:

lol
"Mums sekėsi, tačiau nepasitaikė ir klaidų" - much logic
2020-09-22
-7
Atsakyti
Anonimas
Gales kartu su FIBA toliau nevarzomai griauti Ispanijos ir Europos krepsini. Kinai su savo pinigais ne be reikalo sedi sitai mafijai ant kupros.
2020-09-21
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.