Debiutui prie „Barcos“ vairo besiruošiantis Masiulis: „Zenit“ gali būti vienas iš Eurolygos siurprizų“

2020-10-08 16:49
Nuotr.: Zuma Press – Scanpix

Dar prieš dvejus metus „Žalgirio“ dublerių komandai vadovavęs Tomas Masiulis penktadienį į pergalę Eurolygoje bandys atvesti „Barcelonos“ žvaigždyną.

Koronavirusu užsikrėtus ir Šarūnui Jasikevičiui, ir Dariui Maskoliūnui, Katalonijos klubui nebeliko nieko kito, kaip patikėti komandas vadeles Masiuliui, kuris prieš dvikovą su Sankt Peterburgo „Zenit“ akcentavo Rusijos klubo snaiperius.

„Tokioje situacijoje padarėme viską, ką galėjome, bet manau, jog pasiruošimas rungtynėms buvo geras, – „Mundo Deportivo“ sakė Masiulis. – Laukiame mačo su labai stipriu varžovu, kuris pasižymi organizuotu ir protingu krepšiniu. Pagrindinis mūsų tikslas bus sustabdyti jų snaiperius.“

Masiulis taip pat pažymėjo ir „Zenit“ pergalę pirmajame Eurolygos ture, kuomet Xavi Pascualio auklėtiniai svečiuose 73:69 pranoko Stambulo „Anadolu Efes“.

„Zenit“ jau pirmosiose rungtynėse parodė, kad gali būti vienu iš didžiausių šio Eurolygos sezono siurprizų. Mače su „Anadolu Efes“ jie žaidė labai gerai ir „Zenit“ yra puikiai treniruota komanda, tad mūsų laukia itin sunkios rungtynės“, – teigė Masiulis.

„Barcelona“ jau išvyko į Sankt Peterburgą, kur su vietos „Zenit“ žais penktadienį 19 val. Lietuvos laiku.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.