Europos taurės vadovai skyrė techninį pralaimėjimą į karantiną užsidariusiai komandai

2020-10-09 12:25
Nuotr.: SIPA - Scanpix

Eurolygos organizuojamame Europos taurės turnyre – beprecedentis atvejis vykdant varžybas koronaviruso pandemijos fone.

Oficialiai paskelbta, jog dėl į komandą įsimetusio COVID-19 viruso rungtynes su Bursos „Frutti Extra“ praleidusiai Liublianos „Cedevita Olimpija“ drausmės komisija skyrė techninį pralaimėjimą 0:20.

Antradienį Liublianos ekipa paskelbė apie pirmąjį infekcijos atvejį komandoje, o į tai staigiai ir griežtai sureagavusi Slovėnijos valdžia klubą pasiuntė į 10-ies dienų karantiną. 

Dvikova su Bursos klubu Liublianoje turėjo vykti trečiadienį.

Pagal Eurolygos sudėliotą specialų varžybų reglamentą, jei komanda turi bent 8 sveikus žaidėjus, privalo dalyvauti rungtynėse.

Antradienį „Cedevita Olimpija“ ekipai yra numatytas Europos taurės namų mačas su Tomo Dimšos atstovaujama Las Palmo „Gran Canaria“.



Komentarai:

Anonimas
Na čia galima diskutuoti dėl tų 8 sveiku, nes kol žaidėjai būna krantine jie laikomi sergančiais.
2020-10-09
+3
Atsakyti
Emma
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki - http://3sex.club
2020-10-09
+1
Atsakyti
Fpiz-2
Manau mažiausia ką lyga tokioj situacijoj turėtų daryt, tai už techninį pralaimėjimą koronos fone skirt tą 1 įskaitinį tašką vietoje nulio (kuomet "nugalėtojas" gauna 2). Kitu atveju komanda automatiškai demoralizuota be šansų prasibraut į atkrintamąsias ir tai labai iškreipia konkurenciją...
2020-10-09
+6
Atsakyti
D22
prasideda, idomu kaip Olimpija reguas i toki europostaures akibroksta. Suorantu taisykle del 8 zaideju. Bet jei valdzia neisleidzia tai ar cia klubo kalte? Gal buvo galima nukelti varzybas i kita data. Turime 3 Lietuvos komandas zaidziancias europiniuose turnyruose, manau jei betkuriai is ju butu ikaltas toks pralaimejimas, tai daug garso ir is fanu ir is ziniasklaidos butu...
2020-10-09
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.