ASVEL per rungtynes sužinojo apie žaidėjui diagnozuotą koronavirusą

2020-10-11 19:05
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Vilerbano ASVEL komanda atsidūrė neeilinėje situacijoje. Sekmadienį stojus į Prancūzijos lygos dvikovą su Šolė „Basket“ komanda, ASVEL štabą pasiekė žinia apie teigiamą krepšininko COVID-19 testo rezultatą.

Atsargumo sumetimais Vilerbano ekipa tuoj pat išėmė žaidėją iš rungtynių. Atletas viešai nebuvo identifikuotas, tačiau lyderis Norrisas Cole'as aikštėje praleido vos 40 sekundžių.

ASVEL svečiuose 82:73 įveikė Šolė klubą.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
68,0
Pelno taškų: 68,0
Taiklumas: 45,9%
Vieta lygoje: 18
Geriausias pasiekimas: 73
Blogiausias pasiekimas: 63
Daugiausia pelno: Moustapha Fall

Neeilinė situacija susiklostė užtrukus papildomiems COVID-19 testų rezultatams. Pagal Eurolygos saugumo gaires, ASVEL buvo atlikti tyrimai po penktadienio mačo su Milano „AX Armani Exchange“.

Šeštadienį ASVEL pranešė apie koronavirusu susirgusį vyr. trenerį T.J. Parkerį ir du žaidėjus, kurių pavardės nebuvo paskelbtos.

Artėjančią dvigubą Eurolygos savaitę Vilerbano komanda žais dvejas namų rungtynes: antradienį su Atėnų „Panathinaikos“, o ketvirtadienį su Belgrado „Crvena Zvezda“.



Komentarai:

Dimsa
po armanio jau buvo tris susirge, o kita diena jau zaide savo lygoj.. jokiu apribojimu ligoj..
2020-10-11
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.