Problemos Romos klube: nemokami atlyginimai ir galimas pasitraukimas iš Italijos čempionato

2020-10-20 10:40
Nuotr.: LaPresse/Alfredo Falcone-Scanpix
Nuotr. LaPresse/Alfredo Falcone-Scanpix

Finansinių sunkumų užgultas Romos „Virtus“ klubas šiuo metu turi itin didelių problemų.

Italijos žiniasklaidoje pranešama, kad „Virtus“ vis dar neturi pagrindinio komandos rėmėjo, o klubo savininkas Claudio Toti bando parduoti ekipą, tačiau visos iki šiol vykusios derybos nebuvo sėkmingos.

Pridedama, kad krepšininkai nesulaukė pirmojo atlyginimo ir yra pasirengę boikotuoti rungtynes, jei artimiausiu metu negaus uždarbio. Maža to, klubas daugumai žaidėjų bei personalo narių vis dar nėra parūpinęs butų, kuriuose jie galėtų gyventi viso sezono metu.

Taip pat skelbiama, kad jei situacija artimiausiu metu neišsispręs, „Virtus“ kreipsis į aukščiausiąją Italijos krepšinio lygą su prašymu pašalinti Romos klubą iš pirmenybių. Tokiu atveju čempionate liktų 15 komandų.

„Virtus“ buvo įkurtas dar 1960-aisiais. Per visą klubo istoriją Romos ekipa iškovojo dvi FIBA Koračo taures (1986 m. ir 1992 m.) ir po sykį triumfavo Eurolygoje (1984 m.), FIBA tarpkontinentinėje taurėje (1984 m.), Italijos pirmenybėse (1983 m.) bei Italijos Supertaurėje (2000 m.).

„Virtus“ ekipoje tam tikrais karjeros etapais rungtyniavo tokie krepšininkai kaip Luigi Datome, Dejanas Bodiroga, Brandonas Jenningsas, Tyusas Edney, Roko Leni Ukičius, Pietro Aradori.



Komentarai:

...
Pamenu kai EL dar zaide Romos "Lottomatica" su Jenningsu pries jam i nba iseinant, panasu nebeliks klubo
2020-10-20
-3
Atsakyti
djgaffer
Vienas iš legendinių italų klubų,nemažai titulų iškovota.Galų gale,tai yra italų sostinės komanda.Todėl man keista,kaip neatsiranda rimtų investuotojų,kad klubas galėtų būti stabilus.Pačios italų lygos prestižas kristų,jei jie pasitrauktų.
2020-10-20
-3
Atsakyti
Bukis
O jus ponai basketnews nesupainiojot Romos virtus su bolonijos virtus??))
2020-10-20
-3
Atsakyti
Anonimas
o dar jie svajojo apie sugrizima i EL....
2020-10-20
-9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.