Dengui vis dar atlyginimą mokantys „Lakers“ stengsis išbraukti puolėją iš algų kepurės

2020-10-21 07:51
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

2016-aisiais Luolą Dengą į savo gretas pasikvietęs Los Andželo „Lakers“ klubas krepšininkui tebemoka atlyginimą, tačiau pasistengs, jog krepšininko uždarbis būtų išbrauktas iš algų kepurės.

Kaip praneša Shamsas Charania, „Lakers“ tai bandys padaryti argumentuodami tuo, jog Dengas patyrė karjerą privertusią baigti traumą. Jei NBA čempionų prašymas būtų patvirtintas, klubas toliau mokėtų Dengui pinigus, tačiau jie nebūtų atvaizduojami algų kepurėje ir leistų sustiprinti esamą sudėtį.

Dengas su „Lakers“ buvo susitaręs dėl ketverių metų 72 mln. JAV dolerių kontrakto, tačiau 2018-aisiais jis su klubu pasiekė susitarimą dėl sutarties nutraukimo. Dėl šios priežasties 2019-2020 m., 2020-2021 m. ir 2021-2022 m. sezonais „Lakers“ buvusiam krepšininkui turės mokėti po 5 mln. dolerių.

Luol Deng

Luol  Deng
Pozicija: SF
Amžius: 35
Ūgis: 206 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: Vau, Sudanas

Vis tik ESPN apžvalgininkas Bobby Marksas teigia, kad „Lakers“ vargiai pasieks savo tikslą. To priežastis – Dengas 2018-2019 m. sezone sužaidė 22-ejas rungtynes vilkėdamas Minesotos „Timberwolves“ marškinėlius, o šis faktas apsunkins galimybes įrodyti, jog Dengas karjerą buvo priverstas baigti būtent dėl traumos.

Pats krepšininkas 2019-ųjų spalį paskelbė apie karjeros pabaigą.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.