Schilleris apie oponentų priekaištus dėl fanų: „Tai – slidi situacija ir labai slidi tema“

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“
2020-10-21 15:57
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Martinas Schilleris nenori veltis į žodžių karus su kitais Eurolygos treneriais. Erginui Atamanui ir Jaume Ponsarnau pasiskundus, kad Kauno „Žalgiris“ turi nesąžiningą pranašumą dėl žiūrovų, Schilleris į tai atsakė mandagiomis frazėmis.

„Atsiprašau, neturiu, ką apie tai pakomentuoti, – spaudos konferencijoje mačo su „Valencia“ išvakarėse sakė Schilleris. – Tai – slidi situacija ir labai slidi tema. Viena vertus, turime pranašumą su puikiais fanais, kita vertus, skirtingose šalyse yra skirtingos situacijos. 

Būtų žiauru, jeigu neleistų fanų ten, kur pagal taisykles galima juos leisti. Nenoriu leistis į šią diskusiją, tai sunkus klausimas.“

Šį sezoną metami tritaškiai

42%
8,8
Pataiko: 8,8
Taiklumas: 41,7%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 6
Daugiausia pataiko: Artūras Milaknis

„Žalgiris“ pirmajame Eurolygos namų mače turėjo 5000 sirgalių, kai daugumoje kitų Eurolygos arenų žiūrovai nėra įleidžiami arba jie stipriai ribojami.

„Žalgirio“ strategas nei patvirtino, nei paneigė kalbas, kad komanda gali sulaukti pastiprinimo į lengvojo krašto puolėjo poziciją.

Iš rikiuotės po menisko operacijos bent 6 savaitėms iškritus Patricio Garino, žalgiriečiai yra priversti kamšyti šią spragą kitų pozicijų žaidėjais.

„Mūsų vadovybė ir skautai visą laiką stebi rinką, nes niekada nežinai, kas nutiks su traumomis. Į rinką žiūrime, bet ar ką nors darysime, tikrai nežinome“, – sakė Schilleris.

„Žalgirio“ ketvirtadienį namie laukia „Valencia“ ekipos, kuri sezoną pradėjo dviem pergalėmis per 3 rungtynes, testas. Ispanai pranoko Vilerbano ASVEL ir Madrido „Real“ komandas, tačiau nusileido „Barcelonai“.

Anot Schillerio, „Valencia“ pasižymi ir užtikrinta gynyba, ir pavojingu puolimu.

„Tai – gerai besiginanti komanda, neleidžianti mesti daug baudų, komanda, kurios žaidėjai būna priekyje: jie leidžia mesti tritaškius, bet neleidžia lengvai prasiveržti prie krepšio. Tai didžiausias jų pranašumas, – aiškino Schilleris. – Puolime – priešingai, jie daug prasiveržia, daug atakų baigia iš po krepšio dėl savo dydžio. Tokia trumpa santrauka.“

„Valencia“ komandos lyderis – vidurio puolėjas Bojanas Dubljevičius, per rungtynees vidutiniškai renkantis po 14,3 taško, 5 atkovotus kamuolius, o tritaškius metantis 50 proc. taiklumu.

Anot Schillerio, tokie žaidėjai gali labai skaudžiai bausti.

„Jeigu turi metantį penktą numerį, tai – didelė grėsmė, komanda visai kitaip atrodo. Nelengva uždengti tokius žaidėjus ir juos stabdyti bus svarbu“, – į būsimą mačą žvelgė „Žalgirio“ treneris.



Komentarai:

Realus
bl ta virusa reikia kazkaip sunaikint. jau pribaigs visus.
2020-10-21
+1
Atsakyti
djgaffer
Patinka Schillerio šaltumas.Nesivelia į žodžių karą su kitais treneriais,visada išlaiko rimtumą.Grynai atvyko dirbti savo darbą,visas pasinėręs į krepšinį ir stengiasi atsiriboti nuo pašalinių dalykų.
2020-10-21
Atsakyti
Ooo
tuoj po rinkumu neliks tu ziurovu,duok dieve kase vyktu
2020-10-21
+4
Atsakyti
Vilius ukuose
ehhhhh..... wrong answer
2020-10-21
Atsakyti
Zalgiris
Tai negi Schilleris neiformuotas kad reikia pastiprinimo Tai klubo vadovai iesko dairosi Tikisi per menesi rast
2020-10-21
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.