Be izoliacijoje esančio Šeškaus likusi Jonavos komanda NKL pasiekė pergalę

2020-10-22 20:59
Nuotr.: D.Lukšta

Antrąją pergalę iš eilės Nacionalinėje krepšinio lygoje iškovojo Jonavos „CBet“ (2-1) komanda. Ji Jonavoje 72:67 (19:13, 20:19, 14:24, 19:11) įveikė Vilkaviškio „Perlo“ (0-2) klubą.

Šis mačas buvo surengtas Jonavoje, nors rungtynėse šeimininkų teisėmis žaidė „Perlas“. To priežastis – Vilkaviškio klubas dar negali rungtyniauti savoje salėje.

Jonavos komandos vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus šiame mače negalėjo vadovauti ekipai, kadangi jis yra saviizoliacijoje.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
18
Naudingumas
28
Blokuoti metimai
3
Atkovoti kamuoliai
14

Treneris kontaktavo su asmeniu, kuriam buvo nustatytas COVID-19 virusas ir nors Šeškaus pirmasis viruso testas buvo neigiamas, jis, vadovaujantis taisyklėmis, turi izoliuotis, kol bus sulaukta antrojo testo rezultato.

Po trijų kėlinių „Perlas“ buvo priekyje 56:53, bet lemiamą ketvirtį ekipa 4 minutes nesugebėjo pelnyti taškų, o tuo pasinaudojęs „CBet“ spurtavo 13:0 ir nutolo dviženkliu pranašumu (66:56).

Per paskutinę minutę „Perlas“ priartėjo iki 5 taškų, bet pakovoti dėl pergalės nesugebėjo.

„Perlas“: Šarūnas Valunta 19 (7 kl.), Julius Liesis 13, Edgaras Stanionis 10, Povilas Gaidys 8 (7 atk. kam.).

„CBet“: Darius Tarvydas ir Giedrius Staniulis (14 atk. kam.) po 18, Tomas Delininkaitis 16, Nojus Pankratjevas 7.



Komentarai:

Deivis
Treneris kontaktavo su asmeniu, kuriam buvo nustatytas COVID-19 virusas ir nors Šeškaus pirmasis viruso testas buvo neigiamas (lyg to neuztektu), jis, vadovaujantis taisyklėmis, turi izoliuotis, kol bus sulaukta antrojo testo rezultato. Apsvieskite gal kas, siuo atveju testai yra atliekami du ar kaip? nes sis teiginys skamba absurdiskai ir sitas cirkas jau nusirito iki nezinau jau ko. Cia pagal kieno LKL, FIBA ar SAM nuostatas? Kaip su eurolygos turnyre zaidzianciais ar kituose turnyruose keliaujanciais zaidejais.
2020-10-22
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.