„Rockets“ išsirinko naująjį vyriausiąjį trenerį

2020-10-28 22:58
Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Pusantro mėnesio trukusios naujojo vyr. trenerio paieškos Hjustono „Rockets“ klube – baigtos.

Adrianas Wojnarowski praneša, kad naujuoju Teksaso ekipos strategu taps Stephenas Silas, kuris iki šiol darbavosi Dalaso „Mavericks“ trenerių štabe.

46-erių Silas prie „Mavericks“ prisijungė 2018-ųjų gegužę ir iškart tapo pagrindiniu Ricko Carlisle‘o asistentu.

Wojnarowski prideda, jog „Rockets“ Silo kandidatūra įtikino dėl jo išradingumo puolime bei sukaupta patirtis dirbant su Carlisle‘u ir Steve‘u Cliffordu.

Silas taip pat spėjo padirbėti su tokiais žaidėjais kaip Luka Dončičius, Kemba Walkeris ir Stephenas Curry. Hjustone stratego laukia Jameso Hardeno ir Russello Westbrooko duetas.

Savo trenerio karjerą Silas pradėjo 1999-aisiais, kuomet užėmė skauto pareigas Šarlotės „Hornets“ ekipoje. Tuomet jis šioje ekipoje dirbo asistentu iki 2003-iųjų.

Po to specialistas savo karjerą tęsė Klivlando „Cavaliers“, Vašingtono „Wizards“, „Golden State Warriors“ ekipose ir prieš prisijungdamas prie „Mavericks“, 2010-aisiais vėl grįžo į „Hornets“.

Naujausia ENBO tinklalaidė:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.