„Žalgirio“ dublerių gretose koronavirusu susirgo vienuolika žaidėjų

2020-11-05 09:46
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr. D.Lukšta

Lietuvoje siaučiant koronaviruso pandemijai, šis gausiai palietė Kauno „Žalgirio“ jaunimo komandos stovyklą. Trečiadienį atlikus testus, paaiškėjo, kad „Žalgirio-2“ komandoje iš viso serga 11 krepšininkų. Trenerių štabo ir personalo narių testų rezultatai buvo neigiami.

Nors pirmiesiems krepšininkams dar praėjusios savaitės pabaigoje pajutus ligos simptomus izoliavosi visa komanda ir buvo nukeltos šeštadienio Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) rungtynės, išvengti viruso plitimo nepavyko.

Pirmadienį teigiamų rezultatų sulaukė 3 krepšininkai, o trečiadienį ištyrus likusią komandos dalį, teigiamų atsakymų skaičius pakilo iki 11. „Žalgirio-2“ ekipoje iš viso rungtyniauja 14 žaidėjų.

Šį sezoną metami dvitaškiai

47%
22,4
Pataiko: 22,4
Taiklumas: 46,9%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 18
Daugiausia pataiko: Giedrius Bergaudas

Po šių naujienų tampa aišku, kad nei šią, nei kitą savaitę „Žalgirio“ dubleriai NKL čempionate nerungtyniaus, o turėjusios įvykti kelios rungtynės bus perkeltos į vėlesnes datas.



Komentarai:

djgaffer
Spėjo reiškias pasigauti tą zarazą beveik visi žaidėjai.Gaila,nes jau įsivažiavę buvo,o dabar vėl teks kibti į darbus iš naujo.Tikėkimės kažkokių rimtų komplikacijų pavyks išvengti.
2020-11-05
-4
Atsakyti
gaidziai Rokuti susirgdino :((( Zalia balta :)))
2020-11-05
+1
Atsakyti
Hm
Mano asmeninė, niekuo faktiško neparemta nuomonė: Jokubaitis per kontaktą su dubleriais tikėtina ir užsikrėtė :D Yra minėjęs per podcastą, kad keli iš dublerių geriausi jo draugeliai.
2020-11-05
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.