Sethas Curry žais uošvio Riverso treniruojamame klube

2020-11-19 09:30
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Dalaso „Mavericks“ ir Filadelfijos „76ers“ mainai suvedė Sethą Curry ir jo mylimosios tėvą Docą Riversą krepšinio aikštelėje.

30-metis snaiperis pagal žaidėjų apsikeitimo susitarimą keliasi į „76ers“, kuri į Dalasą išsiuntė Joshą Richardsoną ir 36-ą praėjusios nakties biržos šaukimą, praneša ESPN.

59-erių Riversas prie „76ers“ vairo vasarą stojo šį tarpsezonį po septynerių metų atsisveikinęs su Los Andželo „Clippers“.

Seth Curry

Seth  Curry
Pozicija: PG, SG
Amžius: 30
Ūgis: 185 cm
Svoris: 82 kg
Gimimo vieta: Šarlotė, JAV

Curry į Dalasą antrąkart grįžo pernai vasarą, kada susiejo ateitį pagal ketverių metų ir 32 mln. JAV dolerių vertės sutartį.

Gynėjas praėjusį sezoną vidutiniškai įmetė po 12,4 taško, sugriebė po 2,2 kamuolio ir atliko po 1,9 rezultatyvaus perdavimo, o tritaškius realizavo 45,3 proc. taiklumu.

27-erių Richardsonas Filadelfijoje praleido metus, per kuriuos rinko po 13,9 taško, 3,2 atkovoto kamuolio ir 3 rezultatyvius perdavimus.

36-u šaukimu praėjusią naktį naujokų biržoje buvo pakviestas puolėjas Tyleris Bay.

Curry ir jo žmona Callie:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.