Į mainų karuselę įsuktas Ariza nutūpė Detroite

2020-11-19 11:13
Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Prieš dvi dienas į Hjustoną išsiųstas Trevoras Ariza dar sykį atsidūrė mainuose. Pasak ESPN žurnalisto Adriano Wojnarowski, „Rockets“ perleido 35-erių veteraną ir 16-ą šaukimą praėjusios nakties biržoje Detroito „Pistons“ klubui už ateities pirmojo rato šaukimą.

Šaltinių duomenimis, „Rockets“ taip pat už 4,6 mln. JAV dolerių įsigijo „Pistons“ 2021 m. antrojo rato šaukimą.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį vykusioje naujokų biržoje 16-u šaukimu buvo pasirinktas Isaiah Stewartas, kuris galiausiai nutūps Detroite.

Trevor Ariza

Trevor  Ariza
Pozicija: SF
Amžius: 35
Ūgis: 203 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: Los Andželas, JAV

Ariza antradienį buvo iškeistas Portlando „Trail Blazers“ klubo, kuris veteraną išsiuntė į Hjustoną už Robertą Covingtoną bei du šaukimus.

„Rockets“ ir „Pistons“ mainai Arizai buvo septinti nuo 2004 metais prasidėjusios karjeros ir antri per beveik 10 mėnesių. Atsikratimas puolėju Hjustono klubui padėjo atlaisvinti vietą algų kepurėje.

Praėjusį sezoną Ariza pradėjo Sakramento „Kings“ gretose, tačiau sausį buvo išsiųstas į „Trail Blazers“. 203 cm ūgio puolėjo vidurkiai praėjusiais metais NBA per 28 minutes siekė 8 taškus ir 4,7 atkovoto kamuolio.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.