NBA pradėjo tyrimą dėl galimai nelegalių derybų Bogdanovičiaus mainuose

2020-11-20 08:17
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Milvokio „Bucks“ viltys persivilioti Bogdaną Bogdanovičių su kiekviena diena bliūkšta vis labiau.

Marcas Steinas iš „The New York Times“ praneša, jog NBA pradėjo tyrimą dėl galimai ankstyvai įvykdytų derybų su Bogdanovičiumi ir mainų su Sakramento „Kings“.

Pagal susitarimą, „Bucks“ ekipai turėjo atitekti naują sutartį pasirašęs Bogdanovičius ir Justinas Jamesas, o „Kings“ – Donte DiVincenzo, Ersanas Ilyasova ir D.J. Wilsonas.

Bogdan Bogdanovic

Bogdan  Bogdanovic
Pozicija: SG
Amžius: 28
Ūgis: 198 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: Belgradas, Serbija

Vis tik Bogdanovičius netrukus taps laisvuoju apribotu agentu. Oficialiai komandos su laisvaisiais agentais galės pradėti derėtis tik nuo penktadienio 18 val. JAV laiku (šeštadienio 1 val. Lietuvos laiku).

Pranešimas apie „Bucks“ ir „Kings“ susitarimą buvo paskelbtas likus 4 dienoms iki laisvųjų agentų lango pradžios. Tai leidžia daryti prielaidą, jog „Bucks“ su Bogdanovičiumi dėl sutarties detalių buvo susitarę kur kas anksčiau nei buvo galima tai daryti.

„Bucks“ ketvirtadienį taip pat atleido Ilyasovą, kuris buvo laikomas kertine mainų dalimi, leidžiančia išlyginti algų skirtumus tarp išvykstančių ir atvykstančių žaidėjų.



Komentarai:

...
90% į Lakers.
2020-11-21
-7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.